Muuttolaatikot sisään muuttaville

POAS haluaa osaltaan helpottaa uusien asukkaidensa muuttoprosesseja ja tarjota sisään muuttaville uusille asukkailleen muuttolaatikot veloituksetta. Ehtona on, että asukas muuttaa POAS:lle asumaan. Sopimuskumppanimme Hakonen Solutions toimittaa laatikot asukkaalle kaikkialle Suomeen (pl. Ahvenanmaa).

Yksin muuttavalle toimitetaan enintään 20 kpl muuttolaatikoita. Kahdelle tai useammalle henkilölle toimitetaan enintään 30 kpl muuttolaatikoita (henkilömäärällä tarkoitetaan sopimusosapuolia eli sopimuksen allekirjoittaneita henkilöitä).

Täytä ja lähetä lomake, niin Hakonen Solutions ottaa sinuun yhteyttä kolmen (3) arkipäivän aikana, jolloin voitte sopia toimitusajankohdan yms. asiat. https://portaali.tampuuri.fi/poas/muuttolaatikkotilaus

Mikäli tarvitset muuttoapua, käytössäsi on POASin ja Hakonen Solutionsin välinen sopimushinnasto.

Muistathan kierrättää pahvilaatikot oikein muuton jälkeen tai käyttää niitä esim. varastolaatikkoina.