Hyppää sisältöön

Hae Insinöörinkadun uusittuihin asuntoihin

06.10.2022

Asuntokohteessa Insinöörinkatu 59 toteutetaan syksyn aikana POASin ensimmäinen viihtyvyyskorjaus. Viihtyvyyskorjauksilla parannamme asuntojen teknistä käyttöikää sekä asukkaiden asukaskokemusta ja asumisviihtyvyyttä. Viihtyvyyskorjaukseen kuuluu lattioiden vaihto, jos niitä ei ole jo uusittu aiemmin, sekä uudet kaapinovet ja vetimet. Lisäksi keittiöihin asennetaan uudet tasot, hana, jätevaunut, valaisimet ja välitila.

Uudet pintamateriaalit ovat tyylikkäitä ja moderneja: keittiöissä on valkoiset kaapinovet ja lattia uusitaan kauniiseen puukuvioiseen vinyyliin.

Niissä asunnoissa, joissa on asukkaita, remontti toteutetaan siten, että asukkaiden ei tarvitse muuttaa pois. Asunnoissa asutaan koko remontin ajan normaalisti, ja urakoitsija ohjeistaa asukkaita erikseen remonttiin liittyvistä tekijöistä. Yhden asunnon osalta työaika on muutamia päiviä. Töiden asuntokohtainen aikataulu on lähetetty asukkaille sähköpostitse.

Hae remontoituihin asuntoihin

Koko urakan on määrä olla valmis vuoden 2022 loppuun mennessä, ja ensimmäiset asunnot ovat jo valmiit. Viihtyvyyskorjauksen edetessä kohteesta vapautuu remontoituja asuntoja vuokrattavaksi.
Asuntovalikoimassa on isoja yksiöitä, eri kokoisia kaksioita ja kolmioita. Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja tilava parveke.

Insinöörinkatu 59 on vuonna 2002 rakennettu asuntokohde Hervannassa aivan ratikkareitin varrella. Kohteen asuntoja tarjotaan ensisijaisesti työssäkäyville alle 30-vuotiaille nuorille. Katso kuvia remontoiduista asunnoista ja vapautuvien asuntojen tiedot asuntohaustamme.

Kohteen asuntoja haetaan samaan tapaan kuin muitakin asuntojamme, eli täyttämällä sähköinen asuntohakemus nettisivuillamme. Hae asuntoa tästä!