Hyppää sisältöön

Roskapäivät

04.05.2023

Roskapäivät-kiertue asuntokohteissa

Toukokuussa 2023 tulemme taas vierailemaan muutamassa asuntokohteessamme POP UP -kiertueella. Tänä vuonna kiertueen teemana on kierrätys ja roskaamisen vähentäminen, joten kiertue kulkee nimellä Roskapäivät. Kiertueella pystytämme asuntokohteen piha-alueelle jätepisteen läheisyyteen palveluteltan, johon voit tulla juttelemaan asumiseen liittyvistä asioista ja noutamaan asukastuotteita. Palvelupiste on avoinna jokaisena kiertuepäivänä klo 15-18. Laitamme myös grillin kuumaksi ja paistamme makkaraa, tule poikkeamaan! Voit vierailla millä tahansa kiertuepisteellä riippumatta siitä, missä asuntokohteessa asut. Tervetuloa!

Roskapäivät-kiertueaikataulu

  • 9.5. tiistai klo 15-18: Vaahterakuja, Peltolammi
  • 10.5. keskiviikko klo 15-18: Ritakatu 13, Ruotula
  • 11.5. torstai klo 15-18: Nuolialantie 48, Härmälä

Asukasetuna hajuton biojäteastia

Monissa asuntokohteissamme roskaaminen on valitettavasti lisääntynyt. Saamme usein palautetta siivottomista jätepisteistä ja vääriin paikkoihin jätetyistä roskista. Siksi tämän vuoden kiertueella kannustamme asukkaita kierrättämään!

Monissa asunnoissamme on valmiina vain pari eri jäteastiaa keittiön kaapissa. Jaamme nyt asukasetuna hajuttoman biojäteastian sekä astiaan sopivia ja vedenkestäviä paperipusseja. Suomalaisen Jubilon toimittamat biojäteastiat on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

 
Kuva: Jubilo Paper

Jäteastian pohjassa on liuskat, joiden päällä pussi seisoo ja suuret avoimet pinnat sivuilla varmistavat parhaan ilmanvaihdon. Näin biojäte pääsee kuivamaan, eikä aiheuta hajuhaittoja. Vaihda pussi muutaman päivän välein. Astiassa voi käyttää mitä tahansa sopivan kokoisia paperipusseja. Katso alta, miten taittelet biopussin sanomalehdestä!

Biojäteastioita ja -pusseja on jaossa roskapäivät-kiertueella. Asukasetu on tarkoitettu kaikille asukkaillemme, voit siis noutaa astian mistä tahansa kiertuepisteeltä riippumatta siitä missä asuntokohteessa asut. Enintään 1 biojäteastia/talous. Astioita jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Mikäli kaikkia biojäteastioita ei jaeta roskapäivillä, tiedotamme myöhemmin mistä sen voi noutaa.

Voita liput Syysfest-tapahtumaan Särkänniemeen!

Arvomme kaikkien Roskapäivät-kiertuepisteillä käyneiden asukkaiden kesken 3 x 2 hengen lippupaketin Syysfestiin! Tule poikkeamaan kiertuepisteellä ja osallistu arvontaan!

Opiskelijan Tampereen järjestämä Syysfest on syksyn odotetuimpia opiskelijatapahtumia! SyysFest järjestetään tiistaina 5.9. klo 16-21 Särkänniemen huvipuistossa. Edellisvuosina jo hyvissä ajoin loppuunmyyty Syysfest on syksyn vauhdikkain tapahtuma, joka kerää opiskelijat yhteen. Avoinna ovat huvipuiston hurjimmat huvilaitteet sekä ravintoloita, kioskeja ja pelejä. Lue lisää tapahtumasta Opiskelijan Tampereen sivuilta!

Voit noutaa asukasedun ja osallistua arvontaan riippumatta siitä, missä asuntokohteessa asut. Tervetuloa!

Lisätietoja saat POASin markkinointi- ja asukasyhteistyötiimiltä:
010 341 6628
markkinointi@poas.fi