Hyppää sisältöön

Esittelyssä uusi kummiurheilija

05.10.2020

Kausilla 2020-2022 POAS on mukana tukemassa ampumahiihtäjä Saana Lahdelman matkaa.

Uusi kummiurheilijamme, 21-vuotias Saana, on menestynyt nuorten ampumahiihdossa: hän voitti vuonna 2019 ampumahiihdon Suomen mestaruuden 12,5 kilometrin normaalimatkalla ajalla 42:35.5. Viime kaudella Saana edusti nuorten MM-kisoissa Sveitsin Lenzerheidessa ja tänäkin vuonna tähtäin on kansainvälisissä kisoissa.

Mikkelin hiihtäjiä edustanut Saana on kilpaillut myös maastohiihdossa. Tutustu Saanan urheilusaavutuksiin tarkemmin Hiihtoliiton sivuilta.

Tieteenkadun asuntokohteessamme asuva Saana opiskelee Tampereen yliopistossa. Tampereen ampumaradat ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet helpottavat harjoittelua, mutta hän korostaa myös kodin merkitystä: “Asunto on isossa roolissa palautumisessa. Kotona pitää pystyä viihtymään ja rauhoittumaan.”

Tsemppiä tulevaan kauteen Saana!

Saanan kuulumisia voit seurata myös Instagramissa!