Hyppää sisältöön

Vuokranmaksu ja -valvonta

Vuokranmaksupäivä on kirjattu vuokrasopimukseesi, se on pääsääntöisesti joka kuun 5. päivä tai sitä seuraava arkipäivä. Vuokrasuhteen alkaessa saat koontilaskun, josta näet vuokrien eräpäivät aina seuraavan vuoden helmikuun loppuun asti. Vuokria tarkistetaan vuosittain ja uudet vuokralaskut lähetetään asukkaille marras-joulukuussa. Ilmoitathan vuokravalvontaan, jos et ole saanut uusia vuokralaskuja 31.12. mennessä.

Tarkista vuokrasi saldo, laskut ja tehdyt maksusuoritukset asukassivustolta.

Asukassivustolle

Ongelmia vuokranmaksun kanssa?

Jos sinulla on ongelmia vuokranmaksun kanssa, otathan välittömästi yhteyttä vuokravalvontaan. Pystymme tarvittaessa joustamaan vuokranmaksussa ja tekemään maksusuunnitelman, mikäli olet ajoissa yhteydessä.

Mikäli et ole ollut yhteydessä vuokravalvontaan eikä lähettämillämme maksuhuomautuksilla ole vaikutusta, perittävät siirtyvät Intrumin hoidettavaksi. Kun perintä on siirretty Intrumiin ja olet saanut sieltä muistutuskirjeen, tulee sen jälkeen maksuista sopia aina suoraan Intrumin kanssa muistutuskirjeessä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä: Lähetä viesti asukassivustolla.

Apua rahahuoliin

Tampereen kaupungin aikuissosiaalityön palveluiden, asiakasraadin ja ASTA-hankkeen yhteistyönä koottu opas tarjoaa apua rahahuoliin. Oppaasta löytyy neuvoja, miten toimia, jos rahat eivät riitä laskujen maksuun, ohjeita budjetointiin sekä tietoa velkojen järjestelykeinoista ja rahahuolissa auttavista tahoista.

Lataa Apua rahahuoliin -opas tästä