Yhteisautot

POASin Yhteisauto on sähköajoneuvo, jonka voit varata käyttöösi aina silloin, kun sitä tarvitset. Varauksesta veloitetaan pieni vuokrahinta.

Autoja on yhteensä 3 kpl, ja ne sijaitsevat Vaahterakujalla (Peltolammi), Ritakadulla (Ruotula) ja Insinöörinkadulla Tupakkikiven parkissa kauppakeskus Duon vieressä (Hervanta). Autoissa on selkeät ohjeet lataamista sekä mahdollisia ongelmatilanteita varten. Muistathan laittaa auton lataukseen käytön jälkeen!

Hinnasto:
7€/1h
20€/1-3h
25€/3-5h
35€/5-8h
40€/8-12h
48€/12-23h

Yhteiskäyttöisten sähköautojen operaattori vaihtui elokuussa 2019. OP Yhteisauto -palvelun operointi siirtyy OP:lta suurimmalle kotimaiselle leasingyritykselle Secto Automotivelle.

Näin rekisteröidyt yhteiskäyttöautojen käyttäjäksi:

  1. Mene puhelimella tai tietokoneen selaimella Secto Yhteiskäyttö sivulle https://sectoyhteiskaytto.fi.
  2. Anna liittymiskoodi POAScar2019
  3. Luo käyttäjätunnus ja täytä pyydetyt tiedot
  4. Järjestelmä lähettää ilmoituksen käyttäjätunnuksen luomisesta annettuun sähköpostiin.
  5. Kirjaudu sisään Secto Yhteiskäyttö -palveluun https://sectoyhteiskaytto.fi.

Secto Yhteiskäyttö on online-palvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla ja mobiilipuhelimilla. Tarvitset vain nettiyhteyden. Ennen ensimmäistä autonvuokrausta tarkistetaan, että kuljettaja on POASin asukas.

Täältä näet kuvalliset ohjeet järjestelmän käyttöön: Kuljettajan käyttöohje

Secto Tiepalvelu

Vahinkotapauksissa tai matkan katketessa muista syistä Secto Tiepalvelu palvelee puhelimessa ympäri vuorokauden. Mikäli tilannetta ei saada korjattua puhelimitse, tieturva-ammattilainen lähetetään paikalle auttamaan.

Puh. 020 792 4311
assistance(a)falck.fi

Driveco tekninen tuki
Puh. 0500 798 534