Hyppää sisältöön

Yhteisautot

Yhteiskäyttöauto on sähköajoneuvo, jonka voit varata käyttöösi aina silloin, kun sitä tarvitset. POASin kaikkien asukkaiden käytettävissä on kolme yhteiskäyttöautoa. Kaikki autot vaihdettiin uusiin täyssähköisiin Nissan Leaf -automalleihin alkuvuodesta 2022. Lue alta, miten vuokraat yhteiskäyttöauton!

Yhteiskäyttöautojen sijainti

  • Hervanta, Insinöörinkatu 21, Tupakkikiven parkkialue ostoskeskus Duon vieressä, paikka nro 24
  • Nuolialantie 48, B-talon päädyssä pysäköintipaikalla rivin oikeassa reunassa
  • Kaleva, Jäähallinkaari 4 Hervannan valtaväylän puoleisella ulkopysäköintialueella

Näin rekisteröidyt käyttäjäksi

  1. Rekisteröidy palveluun osoitteessa www.aimosharing.fi liittymiskoodilla AimoHärmälä
  2. Luo käyttäjätunnus ja salasana sekä anna maksukortin tiedot
  3. Suorita vahva tunnistautuminen, jonka linkki lähetetään sähköpostiisi
  4. Kun rekisteröityminen on vahvistettu, saat ilmoituksen sähköpostiisi. Huomioithan, että rekisteröitymisen vahvistaminen voi kestää muutaman arkipäivän.
  5. Nyt pääset varaamaan auton käyttöösi osoitteesta www.aimosharing.fi

Voit rekisteröityä palveluun yllä mainitulla koodilla riippumatta siitä, missä asuntokohteessa asut. Kaikki valitsemallasi ajanjaksolla vapaana olevat autot näkyvät sovelluksessa. Katso tarkemmat kirjautumis- ja varausohjeet tästä.

Auton lyhin varausaika on 15min (3,00€) ja voit varata sen niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Tuntikohtainen käyttö halpenee varauksen keston mukaan, vuorokauden (24h) varaus maksaa 84,00€. Lisätietoa hinnoista ja käyttöehdoista Aimo Parkin nettisivuilta.

Vahingot ja vikatilanteet

Varauksen aikana sattuneista vika- tai vauriotilanteista tulee täyttää vahinkoilmoitus Aimo Sharing -järjestelmässä. Kaikissa yhteiskäyttöautoon liittyvissä asioissa auttaa Aimo Parkin asiakaspalvelu.

Asiakaspalvelu:
sharing@aimopark.fi
Puh. 020 781 2490