Hyppää sisältöön

Asunnon vaihto

Elämäntilanteiden ja omien tarpeiden muuttuessa myös asunnon päivittämiselle on usein tarvetta. POASilla asunnon vaihtaminen käy kätevästi, sillä joustamme muuttoaikatauluissa ja irtisanomisajassa. Mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan asunnostamme toiseen, lähetä meille asunnonvaihtohakemus. Hakemuksen voit lähettää normaaliin tapaan sähköisesti kotisivuiltamme.

Täytä asuntohakemus

Myös vaihtotapauksissa asukasvalinnoissa huomioidaan asunnon tarve ja kiireellisyys. Asukkaalla ei ole oikeutta markkinoida vapautuvaa asuntoaan eteenpäin, eikä asukkaat voi sopia asunnon vaihdosta keskenään. Kaikki asukasvalinnat ja sopimuksiin liittyvät asiat hoidetaan aina POASin toimistolla. 1.4 2016 alkaen asunnon vaihdosta yhtiön sisällä peritään kulloisenkin hinnaston mukainen toimistomaksu.

Vaihtotapauksissa muuttoaikatauluista pystytään sopimaan tilannekohtaisesti ja mahdollisuuksien mukaan entisen asunnon irtisanomisajassa voidaan joustaa. Asukkaan maksama vakuusmaksu voidaan siirtää uudelle vuokrasopimukselle. Vanhoja Kelan vakuuksia ei voida siirtää toiseen asuntoon.