Hyppää sisältöön

Asunnon vaihto

Elämäntilanteiden ja omien tarpeiden muuttuessa myös asunnon päivittämiselle on usein tarvetta. POASilla asunnon vaihtaminen käy kätevästi, sillä joustamme muuttoaikatauluissa ja irtisanomisajassa. Mikäli haluat vaihtaa asuntoa POASin sisällä, sinun tulee toimittaa meille uusi asuntohakemus. Hakemuksen voit lähettää normaaliin tapaan sähköisesti kotisivuiltamme. Asuntohakemus on voimassa 3 kuukautta.

Täytä asuntohakemus

Myös asunnonvaihtotapauksissa asukasvalinnoissa huomioidaan asunnon tarve ja kiireellisyys. Asukkaalla ei ole oikeutta markkinoida vapautuvaa asuntoaan eteenpäin, eikä asukkaat voi sopia asunnon vaihdosta keskenään. Kaikki asukasvalinnat ja sopimuksiin liittyvät asiat hoidetaan aina POASin toimesta. Asunnon vaihdosta yhtiön sisällä peritään voimassa olevan hinnaston mukainen toimistomaksu.

Vaihtotapauksissa muuttoaikatauluista pystytään sopimaan tilannekohtaisesti ja mahdollisuuksien mukaan entisen asunnon irtisanomisajassa voidaan joustaa. Asukkaan maksama vakuusmaksu voidaan siirtää uudelle vuokrasopimukselle. Vanhoja Kelan maksamia vakuuksia ei voida siirtää toiseen asuntoon.