Avaimet

Avain on henkilökohtainen ja vuokralaisen vastuulla.

Avainten luovutus

Avaimet noudetaan toimistolta vuokrasopimuksen alkamispäivänä kello 12.00 jälkeen tai seuraavana arkipäivänä, mikäli vuokrasopimus alkaa viikonloppuna tai arkipyhänä. Jos asunto on heti vapaa, avaimet voi saada maksimissaan neljä päivää ennen vuokrasopimuksen alkamista, mutta tällöin asukas menettää reklamointioikeuden asunnon siisteyttä koskien. Avaimia ei kuitenkaan voi saada viikonloppuna.

Avaimia noudettaessa mukanasi täytyy olla henkilöllisyystodistus sekä kuitti vakuuden maksamisesta, sillä avaimet luovutetaan ainoastaan kuittia vastaan. Mikäli joku toinen hakee avaimet puolestasi, hänellä täytyy olla mukana kuitti vakuuden maksusta sekä valtakirja.

Kopioiden teettäminen

Kopioiden teettäminen avaimista on kielletty. Vuokralainen vastaa hänelle luovutetuista avaimista ja mikäli hän ei vuokrasuhteen päätyttyä luovuta vuokranantajalle takaisin kaikkia vuokrasuhteen alkaessa saamiaan alkuperäisiä avaimia, pidätetään vakuudesta tarvittava summa kyseessä olevan huoneiston lukon uudelleen sarjoittamiseksi. Mikäli vakuus ei riitä kulujen kattamiseen, laskutetaan asukasta ylimenevältä osalta.

Avainten palautus

Kun vuokrasopimus päättyy, avaimet on palautettava viimeistään vuokrasuhteen päättymistä seuraavana arkipäivänä kello 12.00 mennessä POASin toimistoon. Jos avaimia ei palauteta kello 12 mennessä, tai muusta palautusajankohdasta ei ole sovittu toimiston kanssa, peritään myöhässä palautetuista avaimista hinnaston mukainen maksu. 

Kadonnut avain

Jos kadotat avaimesi, ilmoita asiasta välittömästi POASin toimistoon. Teetämme ja luovutamme avaimia ainoastaan päävuokralaiselle tai valtakirjan haltijalle. Kadonneiden avainten korvaamisesta ja lukkojen uudelleen sarjoituksesta perimme voimassa olevan hinnaston mukainen maksu.

Abloy Exec -avainmallin patenttisuoja on päättynyt. Emme kuitenkaan hyväksy muualla teetettyjä avaimia. Suoritamme sarjoituksen aina, jos vuokralainen ei palauta kaikkia hänelle luovutettuja alkuperäisiä avaimia.

Ovenavaukset

Jos tarvitset ovenavausta, ota yhteyttä kohteesi huoltoyhtiöön. Huomioithan, että he eivät voi antaa sinulle kuitenkaan uusia avaimia, joten jos olet hävittänyt avaimesi, ole yhteydessä myös toimistollemme!