Hyppää sisältöön

Avaimet

Avain on henkilökohtainen ja vuokralaisen vastuulla.

Avainten luovutus

Saat avaimet vuokrasopimuksen alkamispäivänä kello 12.00 jälkeen tai seuraavana arkipäivänä, mikäli vuokrasopimus alkaa viikonloppuna tai arkipyhänä.

Avaimia noudettaessa mukanasi täytyy olla henkilöllisyystodistus sekä kuitti vakuuden maksamisesta, sillä avaimia ei luovuteta, mikäli vakuusmaksua ei ole maksettu. Mikäli joku toinen hakee avaimet puolestasi, hänellä täytyy olla mukana kuitti vakuuden maksusta sekä valtakirja avainten noutoa varten.

Avainten palautus

Kun vuokrasopimus päättyy, avaimet on palautettava viimeistään vuokrasopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä kello 12.00 mennessä POASin toimistolle Sorsapuistoon. Kello 12.00 jälkeen palautetuista avaimista peritään voimassa olevan korvaushinnaston mukainen myöhässä palautettuja avaimia koskeva maksu. Toimistomme etuovessa (kuva alla) on postiluukku avaimien palauttamista varten, joten sinun ei tarvitse varata aikaa toimistolta avainten palauttamista varten. Mikäli haluat palauttaa avaimet luukkuun, sinun tulee kuitata avaimet palautetuksi sähköpostitse.

Avainten palautus postiluukkuun:

-> Laita kaikki palautettavat avaimet kirjekuoreen, pussiin tai vastaavaan pakkaukseen. Sinun tulee palauttaa kaikki saamasi avaimet: puuttuvista avaimista veloitetaan hinnaston mukaan. Kirjoita pakkaukseen asunnon osoite. Sulje pakkaus huolellisesti ja tuo avaimet palautusluukkuun määräaikaan mennessä.

-> Kirjoita meille sähköposti, josta käy ilmi seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimesi
  • Osoite (asunto, josta muutetaan)
  • Palautettavien avainten lukumäärä
  • Tieto siitä, mikäli palautit luukkuun myös autopaikan/-hallin avaimen tai poletin
  • Palautuspäivämäärä ja kellonaika

-> Lähetä sähköposti meille osoitteeseen toimisto(a)poas.fi

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun avaimet on kuitattu palautetuksi.

 

 

Kadonnut avain

Jos kadotat avaimesi, ilmoita asiasta välittömästi POASin asiakaspalveluun. Teetämme ja luovutamme avaimia ainoastaan päävuokralaiselle tai valtakirjan haltijalle. Kadonneiden avainten korvaamisesta ja lukkojen uudelleen sarjoituksesta/ohjelmoinnista perimme voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun. Lukot ohjelmoidaan uudestaan aina, jos vuokralainen ei palauta kaikkia hänelle luovutettuja alkuperäisiä avaimia.

Kopioiden teettäminen ja lisäavaimet

Kopioiden teettäminen avaimista on kielletty. Vuokralainen vastaa hänelle luovutetuista avaimista ja mikäli hän ei vuokrasuhteen päätyttyä luovuta vuokranantajalle takaisin kaikkia vuokrasuhteen alkaessa saamiaan alkuperäisiä avaimia, lasku määräytyy voimassa olevan korvausvastuuhinnaston mukaan. Mikäli vakuus ei riitä kulujen kattamiseen, laskutetaan asukasta ylimenevältä osalta.

Mikäli tarvitset huoneistoosi lisäavaimia esim. lapsellesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ovenavaukset

Jos tarvitset ovenavausta, ota yhteyttä kohteesi huoltoyhtiöön. Huomioithan, että he eivät voi antaa sinulle kuitenkaan uusia avaimia, joten jos olet hävittänyt avaimesi, ole yhteydessä myös asiakaspalveluumme!