Internetyhteys

Internetyhteys sisältyy aina vuokraan. Asunnoistamme löytyy kahden tyyppisiä nettiyhteyksiä:

  • Elisa Taloyhtiölaajakaista:
    • Ritakatu 13 E-J
    • Ritakatu 3 K-M
  • POASnet (Kaikki muut kohteet)

Elisa Taloyhtiölaajakaista

Ritakadun kohteissa asukkaiden tulee rekisteröityä internetin käyttäjiksi. Sen voit tehdä Elisan sivuilla. Rekisteröitymisen voi tehdä myös vierailemalla Elisa Kaupassa tai soittamalla Elisan ilmaiseen palvelunumeroon, puh. 0800 98 323 (ma-pe 8–19, la 10–16.30).

Perusnopeus (10M) on asukkaille ilmainen. Tarvittaessa lisänopeuksia tai Elisa Viihde-pakettia ja niiden tarkempia hintoja voi tiedustella suoraan Elisalta. Jos sinulla on ongelmia Elisa Taloyhtiölaajakaistan kanssa, olethan suoraan yhteydessä Elisa Oyj:n asiakaspalveluun! 

Elisa Oyj

  • Rekisteröitymiset, puh. 0800 98 323 (ma–pe 8–19, la 10–16.30)
  • Asiakaspalvelu, puh. 0102 6000 (hinta 8,35 snt/call + 16,69 snt/min)

Ohjeistukset asuntokohteittain:

Ritakatu 13 E-J, Ritakatu 3 K-M:

Asukas tarvitsee VDSL2-modeemin käyttääkseen internetyhteyttä. Jos sinulla ei ole tarvittavaa laitetta, joudut hankkimaan sen itse. Jos haluat liittää käyttöön samanaikaisesti useamman laitteen tai tehdä esimerkiksi langattoman netin, tarvitset siihen soveltuvan lisälaitteen.


POASnet

Nyt saatavilla huippunopea 1 Gigabitin Internetyhteys lähes kaikissa kohteissa! Asukkaan tarvitsee vain liittää laitteensa verkkojohdon (Ethernet-kaapeli) kautta asunnon verkkopistokkeeseen. Verkkojohto tulee hankkia itse. Mikäli toiveena on saada useampi laite kerrallaan internetiin, tai muodostaa yhteys asunnon sisällä langattomasti, on syytä hankkia lisälaitteita.

Lisätietoja saat osoitteesta https://poasnet.fi/

Jos sinulla on ongelmia POASnetin kanssa, voit pyytää apua taloyhtiösi Verkonvanhimmalta. Verkonvanhimpien yhteystiedot löydät osoitteesta https://poasnet.fi/

Huomioithan, että Verkonvanhimmat ovat tavallisia asukkaita, jotka auttavat omalla ajallaan muita asukkaita internetasioissa!