Internetyhteys

Internetyhteys sisältyy aina vuokraan. Asunnoistamme löytyy kahden tyyppisiä nettiyhteyksiä:

  • Elisa Taloyhtiölaajakaista: (Ritakatu 3 & 13, Piennarkatu 35, Parantolankatu 7)
  • OpintannerNET (Kaikki muut kohteet)

 

Elisa Taloyhtiölaajakaista

Ritakadun ja Piennarkadun kohteissa asukkaiden tulee rekisteröityä internetin käyttäjiksi.

Sen voit tehdä Elisan sivuilla.  Rekisteröitymisen voi tehdä myös vierailemalla Elisa Kaupassa tai soittamalla heidän ilmaiseen numeroonsa, puh. 0800 98 323 (ma-pe 8–19, la 10–16.30).

Perusnopeus (10M) on asukkaille ilmainen. Tarvittaessa lisänopeuksia tai Elisa Viihde-pakettia ja niiden tarkempia hintoja voi tiedustella suoraan Elisalta.Jos sinulla on ongelmia Elisa Taloyhtiölaajakaistan kanssa, olethan suoraan yhteydessä Elisa Oyj:n asiakaspalveluun!

Elisa Oyj
Rekisteröitymiset, puh. 0800 98 323 (ma–pe 8–19, la 10–16.30)
Asiakaspalvelu, puh. 0102 6000 (hinta 8,35 snt/call + 16,69 snt/min)

 

Ohjeistukset asuntokohteittain:

Ritakatu 13 A-D:

Asukkaan tarvitsee vain liittää laitteensa verkkojohdon (Ethernet-kaapeli) kautta asunnon verkkorasiaan. Verkkojohto tulee asukkaan hankkia itse. Mikäli toiveena on saada useampi laite kerrallaan internetiin, tai muodostaa yhteys asunnon sisällä langattomasti, on syytä hankkia lisälaitteita

Piennarkatu 35, Ritakatu 13 E-J, Ritakatu 3 K-M:

Asukas tarvitsee VDSL2-modeemin käyttääkseen internetyhteyttä. Jos sinulla ei ole tarvittavaa laitetta, joudut hankkimaan sen itse. Jos haluat liittää käyttöön samanaikaisesti useamman laitteen tai tehdä esimerkiksi langattoman netin, tarvitset siihen soveltuvan lisälaitteen.

Parantolankatu 7:

Internet-yhteyttä käyttääkseen, asukas tarvitsee kaapelimodeemin. Kaapelimodeemin asiakas joutuu itse hankkimaan. Kaapelimodeemi kytketään asunnon antennipistokkeeseen. Jos haluat liittää käyttöön samanaikaisesti useamman laitteen tai muodostaa esimerkiksi langattoman netin, voit tarvita siihen soveltuvan lisälaitteen.

OpintannerNET

Asukkaan tarvitsee vain liittää laitteensa verkkojohdon (Ethernet-kaapeli) kautta asunnon verkkorasiaan. Verkkojohto tulee asukkaan hankkia itse. Mikäli toiveena on saada useampi laite kerrallaan internetiin, tai muodostaa yhteys asunnon sisällä langattomasti, on syytä hankkia lisälaitteita.

Lisätietoja lisälaitteista saat osoitteesta Opintanner.net.

Jos sinulla on ongelmia OpintannerNETin kanssa, voit pyytää apua taloyhtiösi Verkonvanhimmalta. Verkonvanhimpien yhteystiedot löydät osoitteesta Opintanner.net. Huomioithan, että Verkonvanhimmat ovat tavallisia asukkaita, jotka auttavat omalla ajallaan muita asukkaita internetasioissa!