Hyppää sisältöön

Autopaikat

Kaikki POASin kohteiden autopaikat vuokrataan eParking-järjestelmän kautta. Paikat maksetaan suoraan eParkingille heiltä saatavan laskun mukaan. Tarkista autopaikkojen hinnat eParkingin asiakaspalvelusta, yhteystiedot alla. Mahdolliset parkkihallin tai lämmitystolpan avaimet noudetaan toimistoltamme tai halutessasi ne voidaan myös postittaa.

Huom! Kohteessa Peltokatu 33 ei ole lainkaan autopaikkoja.

Rekisteröidy järjestelmään osoitteessa eparking.fi

Järjestelmän käyttöohjeet: eparking.fi/fi/newuser

eParking yhteystiedot:
IGL-Technologies Oy
040 653 8556
info@igl.fi

Moottoriajoneuvoja saa pysäköidä ainoastaan niille tarkoitetuille paikoille. Ajoneuvojen seisottaminen ovien edessä ja pelastusteillä on ehdottomasti kielletty. Pysäköinnille varatut paikat eivät ole romuautojen tai muutoin käyttämättömien ajoneuvojen säilytyspaikkoja.

HUOM! Muista ilmoittaa eParkingiin kaikkien niiden ajoneuvojen rekisterinumerot, joilla on oikeus käyttää maksamaasi paikkaa! Tarkistathan asuntokohdekohtaiset pysäköintiä koskevat tiedot Kodinportaalista.

Mikäli havaitset väärin pysäköidyn ajoneuvon, Aimo Parkille voi tehdä pysäköinninvalvontapyynnön tällä lomakkeella.

Autopaikan irtisanominen poismuutettaessa

Asunnon irtisanominen ei vaikuta autopaikan sopimukseen, vaan autopaikka tulee irtisanoa erikseen eParking-järjestelmässä. Kaikilla pysäköintipaikoilla on yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu.

Lue lisää irtisanomisesta