Hyppää sisältöön

Vikailmoitus

Kiireettömät korjausta tai huoltoa tarvitsevat asiat tulee ilmoittaa POASille vikailmoituslomakkeen kautta. Kun täytät vikailmoituksen asukassivustolla, voit seurata ilmoituksesi käsittelyä ja tehtyjä toimenpiteitä. Siirry asukassivustolle alla olevasta linkistä.

Tee vikailmoitus asukassivustolla

Täytä vikailmoituslomake mahdollisimman pian ongelman havaittuasi. Laiminlyönti saattaa johtaa korvausvastuuseen. On tärkeää, että vuokralainen ilmoittaa pienimmistäkin vioista, jotta niihin voidaan reagoida ja mahdollisuuksien mukaan estää ongelman laajeneminen.

Kerrothan vikailmoitusta tehdessäsi, voiko huoltomies käyttää yleisavainta asunnossa käymiseen. Ellei asunnossa saa käydä yleisavaimella, ilmoita, milloin olet paikalla. On hyvä myös ilmoittaa mahdollisista kotieläimistä tai muista asuntokäyntiin vaikuttavista seikoista.

Kiireelliset tapaukset, kuten vesivahingot tai oven avaukset on ilmoitettava oman asuntokohteesi huoltoyhtiön puhelinpäivystykseen.

Mikäli et jostain syystä pääse täyttämään vikailmoitusta asukassivustolta, vikailmoituslomakkeen voi täyttää myös alla olevasta linkistä.

Vikailmoituslomake