Sähköinen asiointi

Asukassivuille rekisteröidytään ensimmäistä kertaa Tupas-tunnuksilla (verkkopankkitunnuksilla), minkä jälkeen asukas voi luoda itselleen käyttäjätunnukset palveluun. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi Tupas-tunnuksia, voi tunnistautumisen tehdä toimistollamme passilla tai henkilökortilla. Rekisteröitymisen jälkeen asukkaalla on käytössään asukassivut, joilta pääsee katsomaan muun muassa omaa sopimustaan ja vuokralaskun saldoa, sekä tekemään vikailmoituksen, irtisanomisen ja lähettämään viestejä toimistollemme. Huom! Näet palvelussa omat tietosi vasta sopimuksen alkamispäivämäärän jälkeen.

Siirry asukassivuille

Ilmoita vioista aina vikailmoituslomakkeella. Muista ilmoittaa pienimmätkin viat. Kiireelliset tapaukset, kuten vesivahingot tai oven avaukset on ilmoitettava huoltoyhtiön puhelinpäivystykseen.

Täytä vikailmoituslomake

Asuntohausta pääset tutustumaan kohteisiimme.

Siirry asuntohakuun

Asuntoja haetaan sähköisellä hakemuksella. Hakemus on voimassa aina 3 kuukautta kerrallaan ja sen voi uusia olemalla yhteydessä toimistoomme. Tutustu hakuprosessiin, sekä siihen kuka voi asuntojamme hakea Löydä koti -sivulta.

Täytä hakemus

Irtisanomisen voit tehdä sähköisesti alta. Vuokra-asunnon irtisanomisaika on AHVL:n mukainen 1 kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu, eli jos irtisanot asuntosi esimerkiksi tammikuun aikana, niin vuokrasopimuksesi päättyy helmikuun viimeisenä päivänä. Lue lisää asunnon irtisanomisesta.

Irtisanominen