Hyppää sisältöön

Sähköinen asiointi

Asukassivusto on asukkaidemme sähköinen palvelujärjestelmä, jonka avulla hoituvat kaikki asumiseen liittyvät toiminnot:

  • Vuokrasopimuksen tietojen tarkastelu
  • Vuokran saldo, laskut ja tehdyt maksusuoritukset
  • Vikailmoitukset ja niiden seuranta
  • Yhteydenotot POASille
  • Yhteys varausjärjestelmä Kodinportaaliin, josta varataan pyykki- ja saunavuorot

Mikäli haluat käyttää Kodinporttia asuntokohteesi rappukäytävässä sijaitsevilla näyttötauluilla, katso ohjeet PIN-koodin luomiseen.

Siirry asukassivuille

Asukassivuille rekisteröidytään ensimmäistä kertaa Tupas-tunnuksilla (verkkopankkitunnuksilla), minkä jälkeen asukas voi luoda itselleen käyttäjätunnukset palveluun. Mikäli verkkopankkitunnistautuminen ei ole mahdollista, voi tunnistautumisen tehdä toimistollamme passilla tai henkilökortilla. Huom! Omat tiedot näkyvät palvelussa vasta sopimuksen alkamispäivämäärän jälkeen.

Ilmoita vioista aina vikailmoituslomakkeella. Muista ilmoittaa pienimmätkin viat. Kiireelliset tapaukset, kuten vesivahingot tai oven avaukset on ilmoitettava huoltoyhtiön puhelinpäivystykseen. Vikailmoituksen voi täyttää myös asukassivustolla.

Täytä vikailmoituslomake

Jos asuintalossasi joku aiheuttaa häiriötä, täytä häiriöilmoituslomake. Häiriöilmoitus tulee aina tehdä kirjallisesti varustettuna ilmoittajan yhteystiedoilla. Tärkeää on ilmoittaa mahdollisimman tarkka häiriökuvaus ja häiriön/häiriöiden tapahtuma-ajat. Lue lisää häiriöilmoituksesta.

Täytä häiriöilmoituslomake

Kaikki asuntomme löydät asuntohausta. Asuntohausta näet myös heti vapaat asunnot sekä asuntokohteiden pohjakuvat.

Siirry asuntohakuun

Asuntoja haetaan sähköisellä hakemuksella. Hakemus on voimassa aina 3 kuukautta kerrallaan, ja asunnonhakijat voivat uusia tai muokata hakemusta. Tutustu hakuprosessiin sekä hakukriteereihin Löydä koti -sivulta.

Täytä asuntohakemus

Irtisanomisen voit tehdä sähköisesti alta. Vuokra-asunnon irtisanomisaika on AHVL:n mukainen 1 kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu, eli jos irtisanot asuntosi esimerkiksi tammikuun aikana, niin vuokrasopimuksesi päättyy helmikuun viimeisenä päivänä. Lue lisää asunnon irtisanomisesta.

Irtisanominen