Hyppää sisältöön

Säästetään yhdessä vettä!

29.09.2019

POAS vaihtaa asuntokohteisiin vedensäästöosia (poresuutin keittiön hanaan ja lavuaarin hanaan sekä vakiopaineventtiili suihkusekoittimen juureen), joiden avulla voidaan vähentää vedenkulutusta jopa 25-30 % ja säästämme lämpimän käyttöveden lämmityskustannuksissa sievoisen summan! Samalla tarkistamme asuntojen wc:n ja lavuaarin kunnon. Huoltotyöt eivät edellytä asukkailta toimenpiteitä.

Vedensäästöosia on vaihdettu kohteissa Vihilahdenkatu 7 A-D. Syksyn aikana huolto tehdään myös kohteissa Tieteenkatu 18, Vaahterakuja 7 ja 9 sekä Perkiönkatu 85. Projekti jatkuu keväällä 2020 Vihinkujalla.

Tämä projekti on osa meille myönnetyn Ekokompassi-ympäristösertifikaatin edellyttämää toimintaa – kolmivuotiskaudella 2018-2020 ympäristöohjelman painopistealueitamme ovat vesi- ja lämmitysenergian kulutuksen vähentäminen, jätehuolto sekä ympäristöviestintä.

Ekokompassi-sertifikaatin mukaisesti sitoudumme kehittämään ympäristöasioidemme hallintaa sekä kantamaan vastuuta oman toimintamme aiheuttamista ympäristövaikutuksista. Tavoitteemme on myös lisätä asukkaidemme ympäristötietoutta ja kannustaa asukkaita arjen ympäristötekoihin!