Hyppää sisältöön

Karosenkatu 3 ja 4 myynti

08.02.2021

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy myy Annalassa sijaitsevat asuntokohteensa Karosenkatu 3 ja Karosenkatu 4, yhteensä 125 asuntoa. POAS kehittyy voimakkaasti tuottamalla uusia vuokra-asuntoja kohderyhmilleen. Näiden kohteiden myynti mahdollistaa uusien, kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen rakentamisen. Ostajina ovat Innovest Kiinteistöt Oy sekä Nordic Business Investments Oy. Kiinteistöt siirtyvät uusien omistajien hallintaan 1.5.2021.

POAS turvaa kiinteistöissä asuvien vuokralaistensa asemaa: vuokria ei koroteta tai vuokrasopimuksia irtisanota kaupanteosta seuraavan 12 kuukauden aikana, edellyttäen, että vuokralainen on hoitanut vuokrasopimuksen mukaiset velvoitteensa. Kauppasumma ei ole julkinen.

Lisätietoja:

Timo Jokinen
Toimitusjohtaja, POAS

Jukka Hämäläinen
Innovest Kiinteistöt Oy

Jyri Linden
Nordic Business Investments Oy