Hyppää sisältöön

Jäähallinkaaren asunnot täynnä

18.10.2021

Kaikki Jäähallinkaaren asunnot on nyt vuokrattu. Haku osoitteessa Jäähallinkaari 6 sijaitsevaan uudiskohteeseemme Kalevan Staraan alkoi 1.6.2021. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa aikataulun mukaisesti 1.12. alkaen. Kohde on suunnattu ensisijaisesti työssäkäyville hakijoille.

55 asuntoa käsittävä huippukohteemme Jäähallinkaari sijaitsee uudistuvalla Puisto-Kalevan alueella aivan Hervannan valtaväylän kupeessa, lähellä Prismaa, Hakametsän jäähallia sekä muita ostos- ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksia. Vierestä löytyy myös elokuussa valmistuva Kalen kauppakeskus. Hakametsän raitiotiepysäkki on kävelymatkan päässä.

Jäähallinkaaren laadukkaissa huoneistoissa on valkoiset keittiökaapistot, tyylikäs laminaattilaattia, lasitettu parveke ja varaus sekä astian- että pyykinpesukoneelle. Isoimmissa kolmioissa on myös sauna.

Kolmion sauna
Visualisointikuva kolmiosta

Huoneistovalikoimassa on 29 yksiötä (25-34 m²), viisi kaksiota (48,5m²) sekä 21 kolmiota (51,5-66,5m²). Kolmiot vuokrataan vähintään kahden hengen talouksille.

Valmistumisvaiheessa kohteessa ei ole vuokrattavia autopaikkoja. Kun ympärillä oleva alue yhteisine oleskelupihoineen valmistuu keväällä 2022, POASille tulee alueelle 7 autopaikkaa, joiden vuokraamisesta ilmoitamme myöhemmin.

Katso kohteen esittelyvideo tästä:


Kohteen lisätiedot löytyvät asuntohaustamme.