Hyppää sisältöön

POASille Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

31.05.2021

Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys merkki! Yhteiskunnallinen Yritys -merkki kertoo, että yritys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja voitosta suurin osa kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään.

Merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Tärkeää on myös yrityksen liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen, toiminnan avoimuus ja siitä kertominen läpinäkyvästi. Lue lisää tekemistämme ympäristö- ja vastuullisuusteoista nettisivuiltamme.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämistä merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa kuluttajia tunnistamaan vastuulliset yritykset luotettavasti. Muita liiton myöntämiä merkkejä ovat Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Lue lisää: suomalainentyo.fi/kuluttajille/