Hyppää sisältöön

POAS on vastuullinen kesätyönantaja

11.11.2019

POAS osallistui kesällä 2019 Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan työllistämällä 11 nuorta kiinteistönhoidon tehtävissä. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan enemmän ja parempia kesätyökokemuksia 14-29-vuotiaille nuorille. Menneenä kesänä kampanjassa oli mukana yli 540 työnantajaa. 

Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa palkitaan vuosittain parhaat kesätyönantajat. Tulokset perustuvat kesätyökauden aikana toteutettuun Kesäduunitutkimukseen, jossa työnantajia arvioitiin muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella. POAS sijoittui kilpailussa TOP10-työnantajien listalle kuudenneksi pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa. Olemme innoissamme tuloksesta! Kiitos kuuluu kesätyöntekijöillemme!

Osallistumme kampanjaan taas kesällä 2020 antamalla nuorille arvokasta työkokemusta. Lue lisää kampanjasta täältä.