Hyppää sisältöön

360-kamera Tieteenkadulle

28.12.2021


Katso miltä maisema näyttää Suomen korkeimman tornitalon katolta katsottuna!

Merenpinnasta mitattuna Suomen korkein asuintalo on Hervannassa sijaitseva opiskelijakohteemme Tieteenkatu 18. Tornitalon korkeus merenpinnasta on huimat 202,8 metriä (Moro 2.9.2021). Nyt talon upeista maisemista pääsevät nauttimaan muutkin kuin asukkaat!

Tieteenkadun katolle asennettiin 4. sukupolven 360-verkkokamera. Näitä uuden sukupolven kameroita on Suomessa ainoastaan neljä kappaletta, joista uusin löytyy nyt Hervannasta!


Tältä maisema Tieteenkadun katolla näyttää:

Voit myös avata kameran uudessa välilehdessä tästä.

Verkkokamera tuottaa ajankohtaisesti päivittyvää 360° panoraamakuvaa verkkoon. Verkkokamerasta voi seurata kaupungin kehittymistä ja vuodenaikojen vaihtumista täysin uudesta näkökulmasta. Valokuvanäkymän lisäksi kamera tuottaa valokuvauskierrosten välissä myös 360° videopyörähdyksen. Verkkopalvelusta käyttäjät voivat muun muassa katsoa reaaliaikaista kuvaa tai kuva-arkistoa, jakaa kuvan sosiaalisen median kanaviin sekä paljon muuta.

Verkkokameran ja verkkopalvelun tuottaa itävaltalainen markkinajohtaja. Heidän edustajanaan Suomessa toimii ja kotimaan verkkokamerapalvelut tarjoaa Flycam Oy.


Lisätietoja:

Nelli Jokelainen
Markkinointi, POAS
010 341 6628
markkinointi@poas.fi

Olli Huttunen
asiakkuuspäällikkö, Flycam Oy
050 477 5919
olli@flycam.fi
www.flycam.fi