Hyppää sisältöön

Yhteiskäyttöautot käyttöön syksyllä 2019

03.10.2019

POASilla tammikuusta 2019 lähtien käytössä ollut yhteiskäyttöisten sähköautojen operaattori vaihtui elokuussa 2019. OP Yhteisauto -palvelun operointi siirtyy OP:lta suurimmalle kotimaiselle leasingyritykselle Secto Automotivelle.

– Ehdimme saada pilotin avulla hyvää kokemusta yhteiskäyttöpalvelun hyödyistä ja alueemme markkinan kypsyydestä autojen yhteiskäytölle. Yhteiskäyttöautoillamme saavutetut käyttöasteet ja käyttäjiltä saamamme palautteet ovat olleet erittäin positiivisia. Tavoitteena on saada uuden palveluoperaattorin kautta yhteiskäyttöiset autot jouhevasti takaisin käyttöön, kertoo Timo Jokinen POASilta.

Secton yhteiskäyttöautoista vastaavan myyntipäällikön Juha Qvickin mukaan Secto on panostanut yhteiskäyttöautopalvelunsa toimivuuteen pitkään:

– Yhteiskäyttöautoilusta on puhuttu julkisuudessa paljon, mutta palvelu on ollut vaikeasti sovellettavissa käytäntöön. Olemme käyttäjäkunnan avustuksella työstäneet omaa ratkaisuamme pitkään ja olemmekin mielestäni onnistuneet paketoimaan kaikki tarvittavat ominaisuudet yhteen helppokäyttöiseen, skaalautuvaan ja kustannustehokkaaseen pakettiin.

Secto pyrkii tuomaan yhteiskäyttöautojen julkisen vuokrakäytön saataville syksyn 2019 aikana. Palveluoperaattorin vaihtumisen yhteydessä yhteiskäyttöautojen vuokrauksen käyttöliittymä uudistuu. Operaattorin vaihtumisen jälkeen POASin yhteiskäyttöautoja voi vuokrata tutuilta kotipisteiltä vanhoilla hinnoilla. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Pasi Peho, avainasiakkuuspäällikkö, Secto Automotive
040 594 1101
pasi.peho@secto.fi

Timo Jokinen, toimitusjohtaja, POAS
040 668 6008

Päivitys 3.10.2019: Yhteiskäyttöautojen vuokrausjärjestelmää kehitetään vielä, sillä POAS haluaa varmistaa, että autot ovat ainoastaan meidän asukkaidemme käytössä. Tiedotamme heti, kun uusi sovellus on käytössä ja yhteiskäyttöautojen vuokraaminen on jälleen mahdollista!