Hyppää sisältöön

Poastinen uudistuu!

28.01.2020

Vuodesta 2016 alkaen paperinen asukaslehtemme Poastinen on ilmestynyt asukkaille ja yhteistyökumppaneillemme kaksi kertaa vuodessa. Ekokompassi-ympäristösertifikaatin myötä vähennämme paperitiedotusta ja siirrämme palveluita digiaikaan. Joten rinnalle tulee uusi, sähköinen Poastinen-uutiskirje, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Tiheämpi julkaisuväli mahdollistaa myös Poastisen entistä paremman hyödyntämisen ajankohtaisen tiedottamisen välineenä.

Uutiskirje lähetetään asukkaille kaksikielisenä – sekä suomeksi että englanniksi – asukassivujemme kautta, joten sen sisältöön on mahdollista palata myöhemminkin asukassivuille kirjautumalla. Haluamme kuitenkin säilyttää palan vanhoja perinteitä, ja paperinen lehti ilmestyy postiluukusta jatkossa kerran vuodessa kesäaikaan.

Poastinen, niin sähköinen kuin paperinenkin, on tuttuun tapaan luettavissa myös toimistollamme tai nettisivuillamme Poastinen-osiossa.