Hyppää sisältöön

POAS päivittää vuokrasopimusehtojaan

14.06.2018

Asukkaille jaetaan tällä viikolla vuokrasopimuksen liite, joka tuo tullessaan muutamia muutoksia vuokrasopimusehtoihin. Muutokset astuvat voimaan 1.1.2019. Muutokset koskevat POASin tietosuojakäytäntöä, korvausvastuuhinnastoa, sekä tupakointikieltoa.

Uuden EU:n tietosuoja lainsäädöksen vuoksi myös POASin tietosuojakäytäntöjä päivitettiin. Keväällä otettiin käyttöön myös uusi korvausvastuuhinnasto, jonka mukaisesti asukkaalta peritään esimerkiksi asukkaan toiminnasta aiheutuneiden vaurioiden korjauskustannukset tai avaimen katoamisesta syntyneet kulut. Korvausvastuuhinnasto löytyy myös päivitettynä POASin nettisivuilta.

POAS haluaa edistää asukkaidensa viihtyvyyttä ja hyvinvointia, ja tästä syystä yleisissä tiloissa jo voimassa olevan tupakointikiellon lisäksi, tupakointi kaikissa POASin omistamissa asunnoissa, parvekkeilla sekä kiinteistöjen ulkoalueilla, on kielletty 1.1.2019 alkaen. Tupakointi on tämän jälkeen sallittu ainoastaan POASin osoittamilla tupakointialuilla, jotka järjestetään 30.9.2018 mennessä kaikkien kohteiden piha-alueille.

Päivitetyt ehdot, niiltä osin kuin ne muuttuvat, sekä korvausvastuuhinnasto jaetaan kaikille asukkaille tämän viikon aikana. Tarkemmat yksityiskohdat voit lukea jaettavasta materiaalista. Mikäli asiasta nousee kysyttävää, kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen toimisto@poas.fi.