Hyppää sisältöön

Lisäpalvelut asukkaille

28.04.2021

Mikäli hankit asuntoosi uuden vesiverkkoon liitettävän kodinkoneen, kuten kuivausrummun, astian- tai pyykinpesukoneen, se tulee aina asentaa ammattilaisen toimesta. Kotivakuutus ei korvaa väärin tai epäammattimaisesti asennetun laitteen aiheuttamia vahinkoja.

Esimerkiksi Hakonen Solutions asentaa laitteet asianmukaisesti ammattilaisen toimesta. Palveluun sisältyy laitteen asentaminen valmiiseen vesi- ja viemäröintipaikkaan sekä kaikki työssä tarvittavat perustarvikkeet. Hakoselta voi hankkia myös turvakaukalon astianpesukoneen alle, mikäli sinulla ei ole sellaista ennestään.

Hakonen Solutions tarjoaa myös muita kodin lisäpalveluita, kuten muutto- ja kuljetuspalveluita. Palvelut ovat maksullisia, tiedustele hintoja suoraan Hakoselta.

Lisäpalveluiden tilaaminen

Tilaa asennuspalvelut kätevästi ottamalla yhteyttä Hakoseen.

Lisätietoja:
Hakonen Solutions Oy
Pesula- ja kodinkonehuolto
Vihiojantie 2
33800 Tampere

Asiakaspalvelu:
info@hakonen.fi
Puhelinvaihde 020 160 5000 (arkisin klo 8-16)

Kuva: Hakonen Solutions