Hyppää sisältöön

Joululahjoitus

08.12.2020

Perinteen mukaisesti POAS ei lähettele yhteistyökumppaneilleen joulukortteja, vaan lahjoitamme vuosittain joulukorttivarat hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna ostimme joululahjoja Joulupuu-keräykseen. Lahjakasseihimme sujahti mm. kuulokkeita, lautapelejä, legoja, hygieniatuotteita ja vaatteita.

Joulupuu-keräyksen tarkoitus on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Keräys järjestetään vuosittain eri puolella Suomea paikallisten nuorkauppakamarien vapaaehtoisvoimin, Tampereen alueella keräyksestä vastaa Tammerkosken Nuorkauppakamari, ja lahjat lapsille jakaa Tampereen Evankelisluterilainen Seurakunta. Lue lisää keräyksestä täältä: https://joulupuutampere.fi/

Yritykset voivat lähteä kampanjaan mukaan myös avaamalla omiin tiloihinsa lahjojen keräyspisteen. Näin teki myös yhteistyökumppanimme ICT Elmo, joka haastoi meidät mukaan keräykseen. ICT Elmo vastaa asuntokohteidemme verkkolaitteista ja kuituyhteyksistä. 

POASin markkinointi- ja asiakasyhteistyötiimi vieraili ICT Elmon toimipisteessä luovuttamassa lahjat ja levittämässä hyvää joulumieltä.

Lämmin kiitos yhteistyöstä kaikille kumppaneillemme ja asukkaille. POAS toivottaa rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2021!