Hyppää sisältöön

Uudet yhteiskäyttöautot

17.12.2021

Yhteiskäyttöautojen sopimuskumppani vaihtuu, ja saamme uudet entistä tilavammat yhteiskäyttöautot! Uusi sopimuskumppanimme on Aimo Park, ja yhteiskäyttöautoina on jatkossa Nissan Leaf -täyssähköautot. Kaikki yhteiskäyttöautot ovat tuttuun tapaan kaikkien kohteidemme asukkaiden käytössä.

Aimo Parkin varausjärjestelmään tulee rekisteröityä erikseen. Uudet rekisteröitymis- ja varausohjeet päivitetään nettisivuillemme.

Uusien autojen sijainnit ja käyttöönottoaikataulu:

  • 30.11.2021 Uusi yhteiskäyttöauto käytettävissä Kalevassa Jäähallinkaaren uudessa kohteessa, auto sijaitsee ulkopysäköintialueella osoitteessa Jäähallinkaari 4.
  • 3.1.2022 Uusi auto Hervantaan. Auto sijaitsee jatkossakin tutulla paikallaan Insinöörinkatu 19 pysäköintialueella Duon kauppakeskuksen vieressä.
  • 1.2.2022 Uusi auto Nuolialantielle osoitteeseen Nuolialantie 48. Samassa yhteydessä Vaahterakujan auto poistuu käytöstä.

Auton lyhin varausaika on 15min (3,00€) ja voit varata sen niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Tuntikohtainen käyttö halpenee varauksen keston mukaan, vuorokauden (24h) varaus maksaa 84,00€. Lisätietoa hinnoista ja käyttöehdoista Aimo Parkin sivuilta. Varauksen aikana sattuneista vika- tai vauriotilanteista tulee täyttää vahinkoilmoitus Aimo Sharing -järjestelmässä.

Aimo Parkin asiakaspalvelu auttaa kaikissa yhteiskäyttöautoon liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelu:
sharing@aimopark.fi
Puh. 020 781 2490