Hyppää sisältöön

Avoimet kesätyöpaikat

19.03.2024

Palkkaamme kesäksi 2024 kymmenen kesätyöntekijää kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoon. Kesätyöhaku on päättynyt, ja kaikkiin valittuihin kesätyöntekijöihin on oltu yhteydessä.

Kesätyö kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapidossa

Kiinnostaisiko happirikas ulkotyö? Mikäli olet 16 vuotta täyttänyt, ahkera ja reipas sekä omatoiminen työskentely onnistuu, hae meille kesätöihin! Tarjoamme kesätöitä kiinteistöjemme ulkoalueiden huollossa kahdella eri ajanjaksolla kesällä 2024.

Työhön kuuluu mm. nurmialueiden hoitoa, pensaiden leikkuuta, kasvien istutusta sekä piha-alueiden huoltoa. Kiinteistömme sijaitsevat eri puolilla Tamperetta, joten esim. oman auton tai mopon käyttömahdollisuus on plussaa. Kesätyöstä maksettava palkka on 1800 €/kk.

Kesätyöjaksot ovat 20.5.–20.6.2024 sekä 24.6.–24.7.2024. Valitsemme yhteensä 10 työntekijää, viisi kummallekin ajanjaksolle. Mainitse hakemuksessasi, kumpana ajanjaksona haluaisit työskennellä.

Vuoden 2024 kesätyöhaku on päättynyt, ja kaikkiin valittuihin kesätyöntekijöihin on oltu yhteydessä. 

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy – POAS on Vastuullinen työpaikka. Sitoudumme tarjoamaan kesätyöntekijöillemme mukavan kesätyökokemuksen ja hyvän ponnahduslaudan työelämään.