Hyppää sisältöön

Henkilöstöuutisia

28.02.2023

Kiinteistötiimimme kasvaa!

Heikki Thelen (kuvassa oikealla) on meidän uusi kiinteistöpäällikkö! Heikki vastaa jatkossa koko kiinteistökantamme ylläpidosta ja korjaushankkeista. Hän toimii myös huoltohenkilöstömme esimiehenä. Tässä Heikin tunnelmia ensimmäisistä päivistä:

”Olen erittäin innoissani päästessäni POASilla kiinteistöpäällikön roolissa uusien mielenkiintoisten haasteiden pariin ja samalla mukaan huipputiimiin. Työporukka vaikuttaa todella mahtavalta ja kaikki ovat ottaneet minut loistavasti vastaan. Ikää on kertynyt mittariin 44 vuotta ja työkokemusta kiinteistöjen ylläpidosta on yhteensä 23 vuotta. Olen toiminut niin kiinteistöhuollon kuin myöskin kiinteistöjohtamisen puolella. Näiden kautta on tullut myös kokemusta esimiestyöstä ja yrittäjyydestä. Mukavaa kevään jatkoa kaikille, moikataan kun tavataan! :)”

Vapaa-ajallaan urheilullisen Heikin harrastuksiin kuuluu kaikenlaista ulkoiluun liittyvää, esimerkiksi retkeilyä, kalastusta ja pyöräilyä. Myös koirien kanssa harrastaminen ja kuntosali ovat lähellä sydäntä.

Mahtavaa saada sinut mukaan tiimiin, tervetuloa Heikki!

Vuodesta 2016 kiinteistöpäällikkönä toiminut Pasi Silanterä (vas.) jatkaa meillä uusien hommien parissa. Pasi vastaa jatkossa kiinteistökehityksestä ja uudishankkeiden rakennuttamisesta hankekehityspäällikkönä. Näin meillä on jatkossa enemmän resursseja strategian ja yhteiskuntavastuun toteuttamiseen. Kasvatamme kiinteistökantaamme ja tuotamme lisää kohtuuhintaista vuokra-asumista Pirkanmaalle.