Hyppää sisältöön

Muuttolaatikot sisään muuttaville

15.04.2020

Haluamme osaltamme helpottaa uusien asukkaiden sisäänmuuttoa, ja tarjoamme POASille muuttaville uusille asukkaille muuttolaatikot veloituksetta (ei koske sisäisiä asunnonvaihtoja POASin asunnosta toiseen, eikä tilanteita, joissa POASin nykyisen asukkaan asuntoon muuttaa toinen henkilö). Yhteistyökumppanimme Hakonen Solutions toimittaa laatikot asukkaalle kaikkialle Suomeen (pois lukien Ahvenanmaa).

Yksin muuttavalle toimitetaan enintään 20 kpl muuttolaatikoita. Kahdelle tai useammalle henkilölle toimitetaan enintään 30 kpl muuttolaatikoita (henkilömäärällä tarkoitetaan sopimusosapuolia eli sopimuksen allekirjoittaneita henkilöitä).

Täytä ja lähetä tilauslomake alla olevasta linkistä. Hakonen Solutions ottaa sinuun yhteyttä viiden (5) arkipäivän kuluessa varmistaakseen laatikoiden toimitusajankohdan.

https://portaali.tampuuri.fi/poas/muuttolaatikkotilaus

Muistathan kierrättää pahvilaatikot oikein muuton jälkeen tai käyttää niitä esim. tavaroiden varastointiin.

Hakoselta on mahdollista tilata myös muita kodin lisäpalveluita, kuten muutto- ja kuljetuspalveluita sekä pesukoneiden asennuksia. Kysy palveluiden hintoja suoraan Hakoselta.