Hyppää sisältöön

Suomen kaunein opiskelijakoti

30.04.2020

Suomen kaunein opiskelijakoti 2020 -kisa on päättynyt! Lotan Storbackan Turussa sijaitseva koti on valittu Suomen kauneimmaksi opiskelijakodiksi. Tuomariston vakuutti varma ja kekseliäs sisustusote, jolla tavanomaisesta opiskelija-asunnosta on loihdittu mielenkiintoinen mutta harmoninen koti.

”Lopputulos todistaa, että viihtyisä opiskelija-asuminen ei ole välttämättä kiinni suurista investoinneista tai runsaista neliöistä, vaan mielikuvituksesta sekä halusta tuoda arkeen ripaus jatkuvaa juhlan tuntua.”

POASin paikalliskisan voittaja asuu asuntokohteessamme Vihilahdenkatu 7 ja kertoo kodistaan näin:

”Sisustaminen ei ole ollut koskaan mun syvin intohimo mutta erityisesti tässä asunnossa oon ollut tyytyväinen siihen miltä KOTI näyttää ja tuntuu. Koti on kuitenkin aina ollut mulle tärkeä!”

Katso kuvat voittajien kodeista sekä kunniamaininnan ansainnut koti Vaasasta: kisan voittajat

* * *

Suomen opiskelija-asumisen toimijat järjestävät yhdessä Suomen kaunein opiskelijakoti 2020 -kilpailun. Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää, että opiskelijan koti voi olla viihtyisä ja kaunis. Esittele kotisi kuvalla tai kuvilla ja voit voittaa mahtavia palkintoja!

Kilpailussa järjestetään yhtä aikaa paikallis- ja loppukilpailu. POASin paikalliskilpailun osallistujat julkaistaan Instagram-kanavallamme @poaskoti, jossa omaa suosikkiaan pääsee äänestämään tykkäämällä julkaisusta.

Paikalliskilpailuun osallistumalla osallistut automaattisesti loppukilpailuun, jossa asiantuntijaraati valitsee kaikista osallistujista Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Pirkan Opiskelija-asunnot OY – POASin asunnoissa asuvat henkilöt.

Osallistuminen

Osallistu kilpailuun ottamalla yksi tai useampi kuva, jossa esittelet omaa Suomen kauneinta opiskelijakotiasi. Lähetä/julkaise kuva(t) 3.6.2020 mennessä näin:

  • sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@poas.fi
    TAI
  • julkaise otoksesi omalla Instagram-kanavallasi ja käytä julkaisussasi aihetunnisteita #kauneinopiskelijakoti2020 sekä #poaskoti. Varmista, että käyttäjätilisi on julkinen.

Julkaisemme ja jaamme kaikkien osallistujien kodit omalla Instagram-kanavallamme @poaskoti, jossa seuraajat pääsevät äänestämään POASin kauneimman opiskelijakodin 2020 tykkäämällä omasta suosikistaan. Eniten tykkäyksiä saanut koti voittaa POASin paikalliskilpailun. Valittuja otoksia voidaan julkaista myöhemmin myös POASin asukaslehdessä mainitsematta asukkaan nimeä.

Kaikki paikalliskilpailuun osallistuneet osallistuvat automaattisesti myös valtakunnalliseen kilpailuun, jossa asiantuntijoista koostuva raati valitsee osallistujien joukosta Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020.

Palkinnot

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramissa tai sähköpostitse.

Kilpailun viralliset säännöt

Viralliset säännöt ja tietosuojarekisteriseloste.

Osallistumalla kilpailuun kilpailijat hyväksyvät paikallis- ja loppukilpailun viralliset säännöt.

Lisätietoja

Lisätietoja saat kilpailun valtakunnalliselta nettisivulta: kauneinopiskelijakoti.net/

Voit myös olla sähköpostitse yhteydessä:
Nelli Jokelainen
Markkinointivastaava, POAS
markkinointi@poas.fi