Hyppää sisältöön

Kesäajan asuminen

12.03.2021

POASilla on tarjolla kalustamattomia asuntoja kesäkuukausiksi huhti-elokuussa. Asuntoa voi hakea kuka tahansa, jolla on esimerkiksi lyhytaikainen kesätyö- tai opiskelupaikka Tampereella tai ympäristökunnissa. Vuokrasopimuksen tulee kuitenkin kestää vähintään kaksi kuukautta.

Kesäasunnot ovat kalustamattomia huoneita jaetussa asunnossa. Asunnot sijaitsevat Ruotulassa, Hervannassa ja Peltolammilla, eikä niitä ole tarjolla keskustassa tai kantakaupungin läheisyydestä. Asuntojen sijantiin, vuokriin ja muihin tietoihin voit tutustua asuntohaustamme.

  • Vuokravakuus on 200 euroa. Vakuus tulee olla maksettuna ennen vuokrasopimuksen alkua.
  • Sopimukset tehdään vähintään kahdeksi kalenterikuukaudeksi.
  • Vuokra-ajan tulee sijoittua 1.4-31.8. väliselle ajalle.

Asuntoon on pääsääntöisesti mahdollista jäädä asumaan kesän jälkeen, mikäli saat syksyksi opiskelu -tai työpaikan Tampereelta ja näin ollen täytät asukasvalintakriteerimme. Tutustu hakuohjeisiin ja hae kesäkotia nettisivuillamme.