Hyppää sisältöön

Asukaspäivä Särkänniemessä

03.06.2020

Huvittelua tiedossa!

POAS tarjoaa asukkailleen ILMAISEN asukaspäivän Särkänniemen huvipuistossa keskiviikkona 26.8.2020 klo 16–20! Tapahtuman ajan käytettävissä ovat huvipuiston huvilaitteet ja Angry Birds Land. Myös POASilla on palvelupiste Särkänniemessä tapahtuman ajan.

Tänä kesänä Särkänniemi on avoinna normaalia pienemmällä kapasiteetilla. POAS on varannut asukkailleen tietyn määrän rannekkeita, joten sinun ei tarvitse huolehtia paikkojen riittävyydestä tai tehdä erillistä varausta suoraan Särkänniemestä. Riittää, että varaat POASilta haluamasi määrän rannekkeita alla olevasta ilmoittautumislinkistä.

Särkänniemi on tehnyt asiakkaille ohjeet turvallisen huvipuistopäivän varmistamiseksi, joihin voit tutustua täällä: sarkanniemi.fi/muut/turvallisuusohjeet-asiakkaille/

Ilmoittautuminen alkaa 6.7.2020 klo 10.00. Voit ilmoittaa tapahtumaan kanssasi samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet TAI yhden avecin. Avecin ei tarvitse olla POASin asukas. Ilmoittaudu tästä linkistä: bit.ly/POAS_Sarkanniemi_2020

Mikäli kaipaat lisätietoa tapahtumasta, voit olla yhteydessä:

Nelli Jokelainen
markkinointivastaava, POAS
markkinointi@poas.fi

Kuva: Särkänniemi