Hyppää sisältöön

Asukaspäivä Särkänniemessä 24.5.2024

12.04.2024

Huvittelua tiedossa!

POAS tarjoaa asukkailleen ILMAISEN asukaspäivän Särkänniemen huvipuistossa perjantaina 24.5.2024 klo 15–20! Asukaspäivänä asukkaat saavat rannekkeen, jolla pääsee asukaspäivänä klo 15 alkaen ilmaiseksi Särkänniemen huvipuistoon ja avoinna oleviin huvilaitteisiin, Akvaarioon, Näsinneulan näkötorniin sekä Koiramäen eläinpuistoon (Koiramäki avoinna klo 17 asti). POASilla on palvelupiste Särkänniemessä tapahtuman ajan, ja pisteellä on jaossa ilmaisia asukastuotteita.

Kenelle saat rannekkeen?

POASin asukastoimikuntien jäsenistä koostuva yhteistyöelin on päättänyt, että kenenkään ei tarvitse huvitella yksin! Asukkaat saavat rannekkeet kaikille samassa taloudessa asuville perheenjäsenille. Yksin tai soluasunnossa asuva asukas saa oman rannekkeensa lisäksi yhden myös avecille. Avecin ei tarvitse olla POASin asukas.

PS. Tämä on asukastapahtuma, eikä POAS valitettavasti tarjoa avec-lippuja perheellisille tai pariskunnille. Mikäli haluat tuoda tapahtumaan muitakin, kuten vaikkapa lapsen kavereita, kummitädin, vierailulla olevat sukulaiset tai isomman kaveriporukan, osta lisää rannekkeita Särkänniemen lippukaupasta: sarkanniemi.fi/fi/liput

Ilmoittaudu etukäteen

POAS on varannut asukkailleen tietyn määrän rannekkeita, joten tapahtumaan pitää ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 24.4.2024 klo 15.00. Linkki ilmoittautumiseen lähetetään asukkaille asukasjärjestelmästä löytyvään sähköpostiosoitteeseen ennen ilmoittautumisen alkamista. Voit ilmoittaa tapahtumaan kanssasi kaikki samassa asunnossa asuvat perheenjäsenet TAI yhden avecin, jos asut yksin. Huomioithan, että perheenjäsenten tiedot tulee löytyä POASin asukasrekisteristä. Ilmoittautuneiden tiedot tarkistetaan asukasjärjestelmästä ennen vahvistusviestin lähettämistä.

Mistä rannekkeet saa?

Rannekkeet noudetaan Särkänniemen portilta asukaspäivänä. Saat tarkemmat tiedot rannekkeiden noudosta vahvistusviestissä, joka lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Varaudu näyttämään ilmoittautumisvahvistus rannekkeita noutaessasi.

Tervetuloa huvittelemaan! 💙


Kysy lisää:
POASin markkinointi- ja asukasyhteistyötiimi
markkinointi@poas.fi

Kuva: Särkänniemi