Hyppää sisältöön

Asukkaiden leffailta

30.11.2022

Asukkaiden leffailta tulee taas!

Elokuvana on James Cameronin ohjaama Avatar – The Way of Water.

Näytös järjestetään Finnkino Plevnan salissa 2 torstaina 15.12.2022 klo 18.00. Tapahtuma on asukkaille ilmainen, ja tarjoamme myös popparit ja juoman!

Leffaillan kutsulinkki lähetetään asukkaille sähköpostitse asukasjärjestelmästämme löytyvään sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että tietosi ovat ajan tasalla. Asukastoimikunnan yhteistyöelimen toiveesta ilmoittautuminen alkaa iltapäivällä. Ilmoittautumislinkki avautuu keskiviikkona 7.12. klo 15.00. Olethan valmiina varaamaan paikkasi heti, sillä paikat menevät muutamassa minuutissa!

Kaikkien ilmoittautuneiden tulee olla POASin asukkaita, osallistujat tarkistetaan POASin asukasrekisteristä. Max. 1 lippu/asukas. Mikäli samoilla tiedoilla on lähetetty useampi ilmoittautuminen, laskemme mukaan vain yhden. Ilmoittautumisesta ei tule automaattista vahvistusviestiä heti ilmoittautumisen jälkeen, mutta laitamme osallistujille lisätietoja sähköpostitse, kun tiedot on tarkastettu asukasjärjestelmästä.

Lisätietoja:
Nelli Jokelainen
Markkinointi, POAS
010 341 6628
markkinointi@poas.fi