Hyppää sisältöön

Joulukalenteri tulee taas!

15.11.2022

Ota Instagram-kanavamme @poaskoti seurantaan ja osallistu joulukalenterikilpailuun!

POASin joulukalenteri julkaistaan perinteiseen tapaan Instagram-kanavallamme jälleen 1.-24.12.2022. Jokaisena päivänä julkaistaan uusi kalenteriluukku. Päivän kalenterijulkaisussa on joko POASiin tai jouluun liittyvä kilpailukysymys, johon vastaamalla osallistuu arvontaan. Kilpailu on kaikille avoin, eikä osallistuminen edellytä POASilla asumista.

Päivän luukku aukeaa Instagram-kanavallamme aina aamuisin ja kaikkien päivän kysymykseen vastanneiden kesken arvotaan päiväpalkinto, kuten leffalippuja ja lahjakortteja! Lisäksi kaikkien joulukalenteriin osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona S-ryhmän 100 euron arvoinen lahjakortti! Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 31.12.2022 mennessä.

Palkinnot:

Päivittäisten arvontojen palkintoja:

 • Finnkinon elokuvalippuja
 • Joulusuklaata
 • Partioaitan ja Varuste.netin lahjakortteja
 • Museolippuja

Palkinnot vaihtelevat päivän mukaan. Kaikki palkinnot toimitetaan voittajille sähköisesti tai postitse, joten palkinnon lunastaminen ei vaadi asiointia toimistollamme.

Pääpalkintona 100 euron arvoinen lahjakortti S-ryhmään! Lahjakortille ladatun summan voi käyttää osissa tai kerralla. Lahjakortti on voimassa 24 kk hankintahetkestä. S-ryhmän lahjakortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa.

Ohjeet, säännöt ja tietosuoja:

 • Kilpailuaika 1.–24.12.2022
 • Kilpailu on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä POASilla asumista.
 • Arvontoihin osallistutaan kommentoimalla Instagram-julkaisua luukun ohjeiden mukaisesti.
 • Päivittäisen palkinnon arvonta suoritetaan luukun aukaisua seuraavana arkipäivänä. Päiväpalkinto arvotaan kyseisen luukun kisaan saman vuorokauden aikana osallistuneiden kesken. Jos luukun kisa julkaistaan esimerkiksi aamulla, arvontaan osallistuvat ne, jotka kommentoivat julkaisua samana päivänä klo 23:59 mennessä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä oikein vastaamista.
 • Pääpalkinto arvotaan 31.12.2022 mennessä. Pääpalkinto arvotaan kaikkien päivien arvontoihin osallistuneiden kesken.
 • POAS tiedottaa päivän kilpailukysymyksen oikean vastauksen sekä arvonnan suorittamisen vastaamalla kunkin päivän luukun kommenttiketjuun Instagramissa. Arvonnan voittamisesta sekä palkinnon toimittamisesta tiedotetaan voittajaa henkilökohtaisesti Instagram-viestillä. Palkinnot toimitetaan voittajille joko sähköisesti tai postitse.
 • POAS kerää ja käsittelee osallistujien antamia henkilö- ja yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi, voittajien tavoittamiseksi sekä palkintojen toimittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta. Instagram ei suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa ei voi vaihtaa, palauttaa tai vaihtaa rahaksi.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Lisätietoa:

Nelli Jokelainen
markkinointi, POAS
markkinointi@poas.fi