Hyppää sisältöön

POAS POP UP -kiertue

25.04.2022

POAS järjestää alkukesästä 2022 POP UP -kiertueen suurimmissa asuntokohteissamme. POP UP -kiertueella pystytämme asuntokohteen piha-alueelle palveluteltan, johon voit tulla juttelemaan asumiseen liittyvistä asioista ja noutamaan asukastuotteita. POP UP -palvelupisteellä voi hoitaa vuokranmaksuun, asumiseen ja vikailmoituksiin liittyviä asioita samaan tapaan kuin POASin asiakaspalvelussakin. Palveluteltalta ei voi noutaa avaimia. Piste on avoinna jokaisena kiertuepäivänä klo 15-18. Tarjoamme myös karkkia ja makkaraa, tervetuloa poikkeamaan!

POP UP -kiertueaikataulu

  • 3.5. tiistai klo 15-18: Vaahterakuja, Peltolammi
  • 10.5. tiistai klo 15-18: Ristinarkuntie 18, Ristinarkku
  • 17.5. tiistai klo 15-18: Nuolialantie 48, Härmälä
  • 2.6. torstai klo 15-18: Näyttelijänkatu, Hervanta
  • 7.6. tiistai klo 15-18: Ritakatu 13, Ruotula

Asukasetuna Särkänniemi-ranneke

POP UP -pisteillä jaetaan asukasetuna Särkänniemi-rannekkeita. Ranneke sisältää pääsyn huvilaitteisiin, Koiramäkeen, Akvaarioon ja Näsinneulan näkötorniin vapaavalintaisena aukiolopäivänä kesäkaudella 30.4.–24.9.2022. Rannekkeen käyttö edellyttää paikkavarausta huvipuistoon. Lataa tarkempi rannekeohje alla olevasta linkistä.

Avoimen päivän Särkänniemi-ranneke


Rannekkeiden jako

Varaamme jokaiselle pisteelle tietyn määrän rannekkeita jaettavaksi, joten voit noutaa rannekkeen miltä tahansa POP UP -pisteeltä riippumatta siitä, missä asuntokohteessa asut. Huomioithan, että rannekkeita on saatavilla rajattu määrä, ja ne jaetaan jonotusjärjestyksessä niin kauan kuin niitä riittää. Emme siis valitettavasti voi taata saatavuutta kaikille asukkaille. Rannekkeita jaetaan vain POP UP -kiertueen yhteydessä, niitä ei siis voi noutaa muualta tai muina ajankohtina. Ranneke on ylimääräinen asukasetu, jonka haluamme tarjota pisteillä vieraileville asukkaillemme.

Kuka voi saada rannekkeen?

Rannekkeita jaetaan POASin asuntokohteissa asuville, asukasjärjestelmästämme löytyville henkilöille, jotka asuvat POASin asunnossa rannekkeen jakohetkellä. Mikäli taloudessasi asuu lapsia tai muita asukkaita, jotka eivät ole allekirjoittaneet vuokrasopimusta, huomioithan, että myös heidän tietonsa tulee löytyä asukasjärjestelmästämme, jotta rannekkeen voi saada. Katso lisätietoa lapsen lisäämisestä asukkaaksi tästä. Voit siis hakea rannekkeen kaikille samassa asunnossa asuville, mikäli rannekkeita riittää. Yksi asukas voi noutaa rannekkeet kaikkien asunnossa asuvien puolesta. Rannekkeen noutajan tulee olla POASin asukas, eikä valtakirjan käyttö valitettavasti ole mahdollista, sillä henkilön asukastiedot tarkistetaan asukasjärjestelmästämme rannekkeen luovutuksen yhteydessä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Kaverille kans?

Emme halua, että kukaan joutuu huvittelemaan yksin! Asukastoimikuntiemme yhteistyöelin on kokouksessaan päättänyt, että yksin asuvilla on mahdollisuus ottaa avec mukaan. Mikäli vuokrasopimuksessasi ei siis ole muita henkilöitä (koskee myös soluasunnossa asuvia, joilla on oma vuokrasopimus), voit saada enintään kaksi ranneketta, mikäli niitä riittää. Perheet ja samassa taloudessa asuvat pariskunnat eivät valitettavasti voi saada avec-rannekkeita. Rannekkeet eivät kuitenkaan ole henkilökohtaisia, eli ne voi käyttää kuka vaan!

Tervetuloa POP UP -pisteelle ja toivottavasti nautit asukaseduistamme!

Lisätietoja saat tarvittaessa POASin markkinointi- ja asukasyhteistyötiimiltä:
010 341 6628
markkinointi@poas.fi