Hyppää sisältöön

Asukkaiden leffailta vol. 2

19.10.2021


Innostuimme leffaillan ennätyssuosiosta, ja haluamme tarjota asukkaille uuden mahdollisuuden päästä katsomaan uusin Bond!

Elokuvana on siis James Bond -jännäri 007 No Time To Die. Tämä näytös on suunnattu erityisesti niille asukkaille, jotka eivät saaneet paikkaa ensimmäiseen leffailtaan. Näytös järjestetään Plevnassa Finnkinon salissa 2 tiistaina 16.11. klo 18.00. Tapahtuma on ilmainen, ja tarjoamme myös limpparit ja popcornit!

Näiden toimenpiteiden avulla varmistamme tapahtuman järjestämisen turvallisesti:
– Finnkinon henkilökunta puhdistaa tilat säännöllisesti ja sali on koneellisesti ilmastoitu
– viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme maskin käyttöä
lisätietoa koronaturvallisuudesta Finnkinossa


Leffaillan kutsulinkki lähetetään asukkaille sähköpostitse asukasjärjestelmästämme löytyvään sähköpostiosoitteeseen.
Ilmoittautuminen alkaa ma 8.11. klo 10.00. Viimeksi leffaillan paikat täyttyivät alle kolmessa minuutissa, joten olethan valmiina ilmoittautumaan heti kymmeneltä! Kaikkien ilmoittautuneiden tulee olla POASin asukkaita, osallistujat tarkistetaan POASin asukasrekisteristä. Enintään yksi lippu/asukas. Ilmoittautumisesta ei tule automaattista vahvistusviestiä, mutta laitamme kaikille tapahtumaan osallistujille lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa. Mikäli samoilla tiedoilla on lähetetty useampi ilmoittautuminen, laskemme mukaan vain yhden.

Lisätietoja:
Nelli Jokelainen
Markkinointi, POAS
010 341 6628
markkinointi@poas.fi