Hyppää sisältöön

Haku Jäähallinkaaren asuntoihin

14.06.2021

Haku osoitteessa Jäähallinkaari 6 sijaitsevaan uudiskohteeseemme Kalevan Staraan alkoi 1.6.2021. Kohde valmistuu loppuvuodesta ja muuttamaan pääsee 1.12.2021. Kohteen asunnot vuokrataan ensisijaisesti työssäkäyville hakijoille.

55 asuntoa käsittävä huippukohteemme Jäähallinkaari sijaitsee uudistuvalla Puisto-Kalevan alueella aivan Hervannan valtaväylän kupeessa, lähellä Prismaa, Hakametsän jäähallia sekä muita ostos- ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksia. Vierestä löytyy myös elokuussa valmistuva Kalen kauppakeskus. Hakametsän raitiotiepysäkki on kävelymatkan päässä.

Jäähallinkaaren laadukkaissa huoneistoissa on valkoiset keittiökaapistot, tyylikäs laminaattilaattia, lasitettu parveke ja varaus sekä astian- että pyykinpesukoneelle. Isoimmissa kolmioissa on myös sauna.

Kolmion sauna
Visualisointikuva kolmiosta

Huoneistovalikoimassa on 29 yksiötä (25-34 m²), viisi kaksiota (48,5m²) sekä 21 kolmiota (51,5-66,5m²). Kolmiot vuokrataan vähintään kahden hengen talouksille.

Valmistumisvaiheessa kohteessa ei ole vuokrattavia autopaikkoja. Kun ympärillä oleva alue yhteisine oleskelupihoineen valmistuu keväällä 2022, POASille tulee alueelle 7 autopaikkaa, joiden vuokraamisesta ilmoitamme myöhemmin.

Kohteen asuntoja haetaan samaan tapaan kuin muitakin asuntojamme, nettisivuillamme täytettävällä hakemuksella. Jäähallinkaaren asunnot vuokrataan ensisijaisesti työssäkäyville hakijoille. Teemme asukasvalintoja kesän ja alkusyksyn aikana, ja pyrimme siihen, että kaikki asuntotarjoukset on lähetetty lokakuun loppuun mennessä. Tämä suosittu kohde on herättänyt paljon kiinnostusta jo ennen hakuajan alkua. Huomioithan, ettemme lupaa tai varaa asuntoja etukäteen emmekä anna arviota asunnonsaannista puhelimitse. Emme myöskään ole henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin asunnonhakijoihin. Asuntotarjoukset lähetetään valituille hakijoille sähköpostitse. Tutustu hakuprosessiin ja valintakriteereihimme tarkemmin hakuohjeissamme.

Kohteen lisätiedot löytyvät asuntohaustamme.