Hyppää sisältöön

Joulukalenteri tulee taas!

23.11.2020

Ota Instagram-kanavamme @poaskoti seurantaan ja osallistu joulukalenterikilpailuun!

Perinteinen POASin joulukalenteri valtaa Instagram-kanavamme jälleen 1.12.2020. Jokaisena päivänä jouluaattoon saakka julkaistaan uusi kalenteriluukku. Tänä vuonna jokaisessa luukussa on POASia koskeva kilpailukysymys, johon vastaamalla osallistuu arvontaan. Kilpailu on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä POASilla asumista.

Kalenterin luukku aukeaa Instagram-kanavallamme aina aamuisin ja kaikkien päivän kysymykseen vastanneiden kesken arvotaan päiväpalkinto, kuten leffalippuja! Lisäksi viime vuoden tapaan kaikkien joulukalenteriin osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona 100 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 28.12.2020.

Palkinnot:

Päivittäisten arvontojen palkintoja:

 • Finnkinon elokuvalippuja
 • Jouluisia tuotteita
 • Vapaalippuja Tampereen Pyrinnön kauden 2020–2021 runkosarjaotteluihin
 • POASin yhteiskäyttöautojen ajoaikaa.

Palkinnot vaihtelevat päivän mukaan. Tänä vuonna kaikki palkinnot toimitetaan voittajille sähköisesti tai postitse, joten palkinnon lunastaminen ei vaadi asiointia toimistollamme.

Pääpalkintona 100 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Pääpalkinnoksi arvotaan kaikkien joulukalenteriin osallistuneiden kesken 100 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Lahjakortilla voi maksaa ostoksia Verkkokauppa.com Oyj:n myymälöissä ja verkkokaupassa (www.verkkokauppa.com). Lahjakortti on voimassa 12 kk:n ajan ostosta. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Ohjeet, säännöt ja tietosuoja:

 • Kilpailuaika 1.–24.12.2020
 • Kilpailu on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä POASilla asumista.
 • Arvontoihin osallistutaan kommentoimalla POASin Instagram-julkaisua luukun ohjeiden mukaisesti.
 • Päivittäinen arvonta suoritetaan luukun aukaisua seuraavana arkipäivänä. Päiväpalkinto arvotaan kyseisen luukun kisaan saman vuorokauden aikana osallistuneiden kesken. Jos luukun kisa julkaistaan esimerkiksi aamulla, arvontaan osallistuvat ne, jotka kommentoivat julkaisua samana päivänä klo 23:59 mennessä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä oikein vastaamista.
 • Pääpalkinto arvotaan 28.12.2020. Pääpalkinto arvotaan kaikkien päivien arvontoihin osallistuneiden kesken.
 • POAS tiedottaa päivän kilpailukysymyksen oikean vastauksen sekä arvonnan suorittamisen vastaamalla kunkin päivän luukun kommenttiketjuun Instagramissa. Arvonnan voittamisesta sekä palkinnon toimittamisesta tiedotetaan voittajaa henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan voittajille joko sähköisesti tai postitse.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee yksittäiseen päiväkilpailuun useampi osallistuminen, POASilla on oikeus laskea kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta mukaan.
 • POAS kerää ja käsittelee osallistujien antamia henkilö- ja yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi, voittajien tavoittamiseksi sekä palkintojen toimittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta. Instagram ei suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa ei voi vaihtaa, palauttaa tai vaihtaa rahaksi.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Lisätietoa:

Nelli Jokelainen / markkinointi
markkinointi@poas.fi