Hyppää sisältöön

Lisäpalvelut asukkaille

14.02.2020

Mikäli hankit asuntoosi uuden vesiverkkoon liitettävän kodinkoneen, kuten kuivausrummun, astian- tai pyykinpesukoneen, se tulee aina asentaa ammattilaisen toimesta. Kotivakuutus ei korvaa väärin tai epäammattimaisesti asennetun laitteen aiheuttamia vahinkoja.

Yhteistyökumppanimme Hakonen Solutions asentaa laitteet asianmukaisesti ammattilaisen toimesta. Palveluun sisältyy laitteen asentaminen valmiiseen vesi- ja viemäröintipaikkaan sekä kaikki työssä tarvittavat perustarvikkeet. Hakoselta saat myös turvakaukalon astianpesukoneen alle, mikäli sinulla ei ole sellaista ennestään.

Hakonen Solutions tarjoaa myös muita kodin lisäpalveluita, kuten muutto- ja kuljetuspalveluita. Kysy palveluiden hintoja suoraan Hakoselta.

Lisäpalveluiden tilaaminen

Tilaa asennuspalvelu helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere@hakonen.fi. Hakonen lähettää vastaussähköpostin, joka sisältää huomioon otettavat asiat ennen asennuksen tilaamista huomioon otettavat asiat. Mikäli kaikki tarkastusohjeen asiat ovat kunnossa, asennuksen voi tilata suoraan vastaamalla Hakosen lähettämään sähköpostiin. Sen jälkeen Hakoselta ollaan sinuun puhelimitse yhteydessä tarkempien aikataulujen sopimiseksi.

Lisätietoja:
Hakonen Solutions Oy
Pesula- ja kodinkonehuolto
Vihiojantie 2
33800 Tampere

Asiakaspalvelu:
puh. 040 500 3840
tampere@hakonen.fi

Kuva: Hakonen Solutions