Hyppää sisältöön

Internet Ritakadulla

05.02.2020

Asuntokohteissamme Ritakatu 13 E-J ja Ritakatu 3 K-M on ollut käytössä Elisa Taloyhtiölaajakaista. Palveluntarjoaja vaihtuu maaliskuussa, ja 2.3.2020 alkaen palvelun tuottaa DNA. Asukkaiden tulee rekisteröidä DNA Netti seuraavasti:

  • Netissä osoitteessa dna.fi/tlk antamalla kotiosoitteesi (soluasunnoissa muista merkitä myös huoneen numero). Tunnistaudu sähköisesti joko verkkopankkitunnuksilla, Mobiilivarmenteella tai DNA Tunnuksella.
  • Vaihtoehtoisesti voit käydä DNA Kaupassa, katso lähin myymäläsi: dna.fi/kaupat
  • Soittamalla asiakaspalveluun, puh. 044 144 044. Palveluajat ma-pe klo 8-18, la klo 9-16.30


Perusnopeus (40M) on asukkaille ilmainen.

POAS ei vastaa DNA Netin kytkemisestä, käyttöönotosta tai nopeuksista. DNA Netin käyttöönottopäivänä maanantaina 2.3. DNA:n asentajat ovat paikalla kiinteistöllä ja avustavat asukkaita tarvittaessa. Mikäli haluat ostaa lisänopeuden tai muita lisäpalveluita, saat lisätietoja suoraan DNA:lta. Muistathan irtisanoa liittymäpalvelut, kun muutat pois POASin asunnosta.