Joulukalenteri – osallistu ja voita!

Perinteisesti julkaisemme POASin Joulukalenterin Instagramissa jälleen 1.12.2019! Nyt onkin hyvä hetki ottaa Instagram-kanavamme @poaskoti seurantaan, ettet missaa tilaisuutta osallistua Joulukalenterin arvontoihin. Kilpailu on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä POASilla asumista.  

Pääpalkintona 100 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Tunnekko kohtees? Aamulehden Moro-kaupunkijulkaisun inspiroimana tänä vuonna joulukalenterin jokaisesta luukusta aukeaa pieni paikallistuntemusta testaava kisa. Kalenterin luukku aukeaa Instagram-kanavallamme aina aamuisin ja kaikkien päivän luukkuun osallistuneiden kesken arvotaan päiväpalkintoja, kuten leffalippuja sekä jouluisia herkkuja! Lisäksi kaikkien joulukalenteriin osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona 100 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 30.12.2019.

Osallistu ja voita!

Palkinnot:
Päivittäisten arvontojen palkintoina on erilaisia yllätyksiä, kuten elokuvalippuja ja jouluherkkuja. Palkinnot vaihtelevat päivän mukaan.

Pääpalkinnoksi arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Lahjakortilla voi maksaa ostoksia Verkkokauppa.com Oyj:n myymälöissä ja verkkokaupassa (www.verkkokauppa.com). Lahjakortti on voimassa 12 kk:n ajan ostosta. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Ohjeet, säännöt ja tietosuoja:

 • Kilpailuaika 1.–24.12.2019
 • Kilpailu on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä POASilla asumista.
 • Osallistut arvontoihin kommentoimalla Instagram-julkaisua luukun ohjeiden mukaisesti.
 • Päivittäinen arvonta suoritetaan luukun aukaisua seuraavana arkipäivänä. Päiväpalkinto arvotaan kyseisen luukun kisaan saman vuorokauden aikana osallistuneiden kesken. Jos luukun kisa julkaistaan esimerkiksi aamulla, arvontaan osallistuvat ne, jotka kommentoivat julkaisua samana päivänä klo 23:59 mennessä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä oikein vastaamista.
 • Pääpalkinto arvotaan 30.12.2019.
 • POAS tiedottaa voittajille voitosta vastaamalla kommenttiketjuun ja informoimalla voittajaa Instagramissa. Palkintojen noutamisesta tai postittamisesta informoidaan palkinnon voittajaa henkilökohtaisesti. POASin toimistolta noudettavat palkinnot ovat haettavissa toimiston aukioloaikojen mukaisesti.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksen Instagram-nimimerkkinsä ilmoittamiseen arvontasivulla, mikäli osallistuja voittaa.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee yksittäiseen päiväkilpailuun useampi osallistuminen, POASilla on oikeus laskea kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta mukaan.
 • POAS kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta. Instagram ei suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa ei voi vaihtaa, palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Lisätietoa:
Nelli Jokelainen, markkinointi
nelli.jokelainen(a)poas.fi