Pysäköintimuutoksia Ritakadulla

Syksyn aikana Ritakadun pysäköintialueen ruudut merkitään uudelleen ja paikat numeroidaan. Samassa yhteydessä pysäköinti muuttuu maksulliseksi, mutta autopaikkojen vuokra on kuitenkin huokea 4e/kuukausi.

Uusi pysäköintikäytäntö tulee voimaan Ritakadun pysäköintialueilla 1.11.2019 alkaen. Jatkossa vain Ritakadun asukkaat voivat käyttää ja varata pysäköintipaikkoja. Asukkaiden tulee tästä syystä kirjautua eParking-järjestelmään, jonka kautta paikat varataan. Rekisteröitymisohjeet järjestelmään on ilmoitettu asukkaille Kodinportissa ja ne löytyvät myös eParkingin nettisivuilta.

Alueelle tulee neljä vieraspaikkaa, jotka merkitään erillisillä kylteillä. Vieraspaikoilla pysäköintiä rajoitetaan parkkikiekolla. Samalla 13 E-F talon edessä olevat epäviralliset nurmialueella olevat paikat poistuvat käytöstä. Uudistuksen myötä voimme taata paikkojen riittävyyden entistä paremmin kaikille kotitalouksille sekä voimme valvoa kiinteistön ulkopuolisten asukkaiden pysäköintiä alueella.

Päivitys: Pysäköintiuudistuksen toimeenpanoa on siirretty myöhemmäksi. Asukkaiden ei tarvitse rekisteröityä eParkingiin vielä lokakuun aikana. Tiedotamme asiasta lisää marraskuussa.