EASYBIKE – pyörien lainausjärjestelmä

EASYBIKE on helppokäyttöinen, älypuhelimella toimiva pyörien lainausjärjestelmä, joka mahdollistaa pyöräilyn kaikille ilman, että omaa pyörää täytyisi omistaa. Pyörien käyttö on edullista ja ekologista. Lainaisjärjestelmä toimii älypuhelimella, eikä erillisiä avaimia ja telakoita tarvita.

EASYBIKE-parkkeja löytyy Hervannasta, Annalasta, Hallilasta, Kaukajärveltä ja Vuoreksesta. Pyöriä ja pyöräparkkeja löydät myös seuraavien POASin kohteiden pihoista:

  • Kärkikuja 2,6
  • Insinöörinkatu 68
  • Insinöörinkatu 59
  • Kuusikonkatu 4
  • Matti Tapion katu, Näyttämönkatu 4,6
  • Nuolialantie 48 (UUSI)

Pyörät ovat myös muidenkin, kuin kohteiden asukkaiden käytössä ja parkkeja löytyy myös muualta, kuten TTY:n kampukselta, useiden K-markettien pihasta ja Sale-lähikauppojen edustoilta. Kaikki parkit löydät sovelluksen kartalta, josta löydät myös vapaana olevat pyörät.

Käyttääksesi palvelua, sinun tulee ladata ilmainen EASYBIKE sovellus iOS- tai Android-puhelimellesi, rekisteröityä palveluun ja skannata sovelluksen avulla pyörän QR-koodi, jolloin pyörän lukko aukeaa ja voit aloittaa matkasi. Aja pyörällä haluamallesi EASYBIKE-pysäköintialueelle ja lukitse pyörän lukko, jolloin matkasi loppuu.

Lue lisää ja lataa sovellus EASYBIKEn sivuilta.
http://easybike.fi/

Hinnat: (Katso opiskelijahinnat alempaa)

5€ – 1 päivän lippu

10€ – 3 päivän lippu

20€ – 30 päivän lippu

40€ – 90 päivän lippu

60€ – Kokokausilippu

Kausilipuilla pääset polkemaan rajattomasti 30 minuutin matkoja. 30 minuutin ylimenevästä ajasta sinua veloitetaan 1€ jokaiselta uudelta alkavalta 30 minuutilta.

Kokokausilippu on voimassa 31.12.2019 asti.

Opiskelijahinnat:

5€ – 1 päivän lippu

10€ – 3 päivän lippu

15€ – 30 päivän lippu

30€ – 90 päivän lippu

40€ – Kokokausilippu

Kausilipulla käyttäjä saa ajaa alle 30 minuutin matkoja rajattomasti (ilman lisämaksua). Ensimmäisen puolen tunnin yli menevästä ajosta veloitetaan 1€/alkava 30min.

Ilman kausilippua: 0,5€/30 min.

Pyörän QR-koodin löydät sekä ohjaustangosta että pyörän takaosasta. Sen skannaaminen onnistuu helposti sovelluksen kautta. QR-koodin lukija lukee koodin automaattisesti ja lukko aukeaa. Sovellus muistuttaa sinua kytkemään Bluetooth-yhteyden puhelimestasi päälle, sillä se on välttämätöntä käyttäessäsi palvelua.

Ajettuasi pyörällä, pysäköityäsi sen jollekin EASYBIKE-parkeista ja lukittuasi pyörän älylukon, voit tarkastella matkasi tietoja. Sovellus näyttää, kuinka pitkän matkan olet ajanut, arvion poltetuista kaloreista sekä säästetyistä hiilidioksidipäästöistä matkasi aikana.

Jokaisella käyttäjällä on myös oma kutsukoodinsa, jota jokainen voi jakaa ystävilleen. Jos ystäväsi käyttää sinun antamaasi kutsukoodia rekisteröityessään palveluun, ansaitset rahaa käyttäjätilillesi!

Lue lisää EASYBIKEn sivuilta!
http://easybike.fi/