Solusta yksiöön?

Asutko solussa ja unelmoit omasta yksiöstä? Mahdollisuutesi saada yksiö keväällä ovat normaalia paremmat, jos täytät alla olevat ehtomme. Kampanja on voimassa 1.4-31.7.2019!

  • Hakijan tulee olla asunut solussa 1.9.2018 alkaen, eikä vuokravelkaa saa olla. Asunto otettava välittömästi vastaan. Irtisanomisajassa joustetaan (ei lain mukaista irtisanomisaikaa, normaali muuttosiivous jne.)
  • Vakuus tulee olla min. 300 euroa ja sopimuksesta peritään toimistomaksu (20 euroa).
  • Jos em. ehdoilla oleva asukas on jo tehnyt hakemuksen, hänet huomioidaan eikä uutta hakemusta ole välttämätöntä tehdä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että asuntoja tarjotaan vain sen mukaan, mitä hakija on hakemukselleen hakuehdoiksi valinnut. Jos vanhan hakemuksen osalta herää epävarmuutta, kannattaa olla yhteydessä POASin toimistolle.
  • Hakemuksen kriteerit täyttävästä asunnosta kieltäytyminen palauttaa hakemuksen normaaliin tilaan, joka vähentää huomattavasti hakijan mahdollisuuksia saada uusi tarjous. Hakemus on voimassa 3kk ja on tarvittaessa uusittava.