Joulukalenteri – osallistu ja voita!

 

POASin perinteinen Joulukalenteri starttaa jälleen 1.12.2018 ja tänä vuonna joulukalenteriin voi osallistua sekä Instagramissa, että Facebookissa. Osallistua voivat myös muut kuin POASin asukkaat.

Pääpalkintona 4 hengen lahjakortti pakohuonepeli Mysteeriin! (arvo 104 €)

Kalenterin luukku aukeaa aina aamuisin ja kaikkien päivän luukkuun osallistuneiden kesken arvotaan päiväpalkintoja, kuten kahvilalahjakortteja Tampereelle ja jouluisia herkkuyllätyksiä! Arvonta suoritetaan aina luukun aukeamista seuraavana arkipäivänä.

Kaikkien joulukalenteriin Facebookissa tai Instagramissa osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona lahjakortti pakohuonepeli Mysteeriin. Lahjakortin arvo on 104 euroa ja oikeuttaa 1 tunnin peliin neljälle hengelle. Lahjakortin voi käyttää kaikissa Mysteerin toimipisteissä ympäri Suomen. Toimipisteitä löytyy Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Porista. Pelivalikoima vaihtelee kaupungeittain. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 27.12.2018.

Osallistu ja voita! Löydät meidät Instagramista ja Facebookista @poaskoti

PS. Vinkkaathan Joulukalenterista myös kavereillesi!


Ohjeet, säännöt ja palkinnot:

Kisan kulku:

 • Kilpailuaika 1-24.12.2018
 • Kilpailu on avoin kaikille, vaikkei olisi asukkaamme. Kannattaa siis seurata aktiivisesti Instagram ja Facebook tilejämme.
 • Osallistuaksesi arvontoihin, toimi kunkin luukun ohjeen mukaisesti, joko kommentoimalla tai jakamalla kuvan.
 • Päivittäinen arvonta suoritetaan luukun aukaisua seuraavana arkipäivänä. Päivittäiset yllätykset arvotaan kyseisen luukun tehtävään saman vuorokauden aikana osallistuneiden kesken. Jos luukku tehtävä julkaistaan esimerkiksi aamulla, arvontaan osallistuvat ne, jotka toteuttavat tehtävät klo 23:59 mennessä samana päivänä.
 • Joissakin luukuissa on pidempi osallistumisaika, joka on erikseen ilmoitettu kyseisessä luukussa.
 • Pääpalkinto arvotaan 27.12.2018, ja se on noudettavissa toimistoltamme 27.12.2018 alkaen, toimistomme aukioloaikojen mukaisesti.
 • Osallistujat luovuttavat POASille oikeuden käyttää kisassa jaettuja kuvia omissa somekanavissaan.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksen nimensä/nimimerkkinsä ilmoittamiseen arvontasivulla, mikäli osallistuja voittaa.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee kilpailuun useampi osallistuminen, jonka sisältö toistaa itseään, POASilla on oikeus ottaa kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta mukaan.

 

Palkinnot:

 • Päivittäisten arvontojen palkintoina on erilaisia yllätyksiä, kuten kahvilalahjakortteja Tampereelle ja herkkuyllätyksiä. Palkinnot vaihtelevat päivästä riippuen. Päiväpalkinnot ovat noudettavissa toimistoltamme voittajan julkistamisen jälkeen toimistoltamme, toimiston aukioloaikojen mukaisesti.
 • Pääpalkinnoksi arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken lahjakortti Mysteeri pakohuonepeliin. Lahjakortin arvo on 104 euroa ja oikeuttaa 1 tunnin peliin neljälle hengelle. Lahjakortin voi käyttää kaikissa Mysteerin toimipisteissä ympäri Suomen. Toimipisteitä löytyy Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Porista. Pelivalikoima vaihtelee kaupungeittain. Pääpalkinto arvotaan 27.12.2018, ja se on noudettavissa toimistoltamme 27.12.2018 alkaen, toimistomme aukioloaikojen mukaisesti.
 • Järjestäjä tiedottaa voittajille voitosta vastaamalla kommenttiketjuun ja merkitsemällä voittajat kommenttiin. Mikäli voittajia ei tavoiteta 3 arkipäivän sisällä palkinnon voittajien julkistamisen jälkeen, palkinto arvotaan uudelle henkilölle.
 • POAS ei sitoudu lähettämään palkintoja voittajille vaan palkinnot tulee noutaa POASin toimistolta osoitteesta Sorsapuisto 1, 33500 Tampere, toimiston aukioloaikojen mukaisesti.

 

Tietosuoja ja muut ohjeet:

 • Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram ja Facebook kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.