Äänestä kauneinta kranssia!

 

POASin kranssiaskartelukisan äänestykseen on valittu 3 kauneinta kranssia. Kuvia kransseista sai lähettää tai jakaa Instagramissa 25.11.2018 saakka. Kuvia tuli useita ja lähetettyjen kuvien joukosta POASin raati valitsi 3 parasta avoimeen äänestykseen!

Parhaiden kranssien valinta oli vaikeaa, sillä osallistujia oli useita ja kaikki kranssit olivat kauniita ja taidokkaasti tehty. Valintaperusteita kolmelle kauneimmalle olivat persoonallisuus ja se, että kransseissa näkyi tekijänsä kädenjälki. POAS kiittää kaikkia osallistuneita!

Äänestä parasta kranssia ja voit voittaa 2 kappaletta Finnkinon leffa- ja herkkulippuja! Parhaan kranssin askartelija voittaa 100 euron lahjakortin Ikeaan!  (Lue äänestysohjeet alempaa)

 

Kolmen parhaan joukkoon valittiin


1. Mummon alumiinivuoasta askarreltu kranssi

 

 

2. Saamelaisista juurista inspiraation saanut kranssi

 

3. Johdoista askarreltu kranssi

 

Äänestysohjeet:

Äänestää voit 30.11.2018 klo 23.59 saakka. Äänestää voit seuraavasti:

 • Kommentoi POASin kranssiaskartelukisapäivitykseen mitä kuvista äänestät. Päivitykset löydät POASin Facebookista ja Instagramista. (Fb: Pirkan Opiskelija-asunnot – POAS ja Ig: @poaskoti)

  tai

 

 • Lähetä sähköpostia osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi ja kerro mitä kuvista äänestät. (1, 2 vai 3)

 

Äänestää voi kerran ja myös muutkin kuin POASin asukkaat saavat äänestää. Kaikki äänet lasketaan yhteen ja voittaja julkistetaan 3.12.2018. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 2 kappaletta Finnkinon leffa- ja herkkulippuja. Parhaan kranssin askarrellut voittaa 100 euron lahjakortin Ikeaan!

 

Säännöt, ohjeet ja palkinnot:

Kisan kulku:

 • Kranssiaskartelukisaan voivat osallistua kaikki POASin asukkaat. Huom! Palkinnon luovutuksessa varmistetaan, että voittaja on POASin asukas! Kuvia voi jakaa Instagramissa hastageilla #poaskoti ja #kranssikisa tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi 25.11.2018 asti.
 • POASin raati valitsee kuvista 3, joista avoimella äänestyksellä valitaan paras. Äänestää voi 26-30.11.2018 välillä, ja voittaja julkistetaan 3.12.2018. Äänestys tapahtuu POASin somessa, jossa kaikki 3 parasta kuvaa jaetaan. Äänestää voivat muutkin kuin POASin asukkaat.  
 • Osallistujat luovuttavat POASille oikeuden käyttää kisassa jaettuja kuvia omissa somekanavissaan ja nettisivuilla. Osallistumalla kisaan osallistuja antaa suostumuksen nimensä/nimimerkkinsä ilmoittamiseen arvontasivulla, mikäli osallistuja voittaa.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee kilpailuun useampi osallistuminen, jonka sisältö toistaa itseään, POASilla on oikeus ottaa kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta huomioon.

 

Palkinnot:

 • Palkintona parhaaksi kranssiksi valitulle on 100 euron arvoinen lahjakortti Ikeaan.
 • Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 2 kpl Finnkinon leffa- ja herkkulippuja.
 • POAS ei sitoudu lähettämään palkintoa vaan voittajan tulee noutaa palkinto toimistoltamme osoitteesta Sorsapuisto 1, 33900 Tampere, toimiston aukiolojen mukaisesti.
 • Järjestäjä tiedottaa voittajalle voitosta vastaamalla Instagramin kommenttiketjuun ja merkitsemällä voittajan kommenttiin, tai mikäli voittaja on lähettänyt kuvansa sähköpostilla, ilmoitetaan voittajalle sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 arkipäivän sisällä palkinnon voittajan julkistamisen jälkeen, palkinto jaetaan seuraavaksi ääniä saadulle henkilölle.

 

 

   Tietosuoja ja muut ohjeet:

 • Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja voittajan tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kisan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram ja Facebook kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa, eikä siirtää toiselle henkilölle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.