Osallistu kranssiaskartelukisaan

Osallistu POASin asukkaille tarkoitettuun syksyiseen kranssiaskartelukisaan Instagramissa ja voit voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin Ikeaan!

Syksy, sekä lähestyvä joulu ovat mahtavaa aikaa askarrella kransseja. Kranssi syntyy vaikkapa luonnonmateriaaleista. Kisaan voit osallistua olitpa sitten vasta-alkaja tai jo pidempäänkin askartelua harrastanut. Tärkeintä on, että kranssista tulee oman näköinen ja tekijällä on hauskaa!

Vinkkaathan kisasta myös muille POASin asukkaille!

Osallistu kisaan näin:

Askartele kranssi haluamistasi materiaaleista ja haluamallasi tavalla. Ota kuva tekemästäsi kranssista, ja sen jälkeen:

 • jaa se Instagramissa #poaskoti ja #kranssikisa (huomaathan, että Instagram tilisi tulee olla julkinen, että löydämme kuvan)

tai

 • lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi

 

Kuvia voivat POASin asukkaat jakaa tai lähettää 25.11.2018 saakka. POASin raati valitsee kransseista 3 parasta ja avoimella äänestyksellä eniten ääniä saanut voittaa palkinnon. (100 euron arvoisen lahjakortin Ikeaan) Äänestää voivat muutkin kuin POASin asukkaat ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 2 kpl Finnkinon leffa- ja herkkulippuja. Äänestys tapahtuu viikolla 48 ja äänestää voi 26-30.11.2018 POASin somessa. Tarkemmat ohjeet ilmoitetaan äänestyksen alkaessa POASin somessa ja nettisivuilla.

Osallistumalla kisaan lähettämällä tai jakamalla kuvan, tai äänestämällä hyväksyt seuraavat ohjeet ja säännöt. Tutustu niihin siis huolella. Lähetettyjä tai jaettuja kuvia käytetään kisan aikana POASin sivuilla ja somessa kisaan liittyvässä markkinoinnissa ja tiedotuksessa.

Säännöt, ohjeet ja palkinnot:

Kisan kulku:

 • Kranssiaskartelukisaan voivat osallistua kaikki POASin asukkaat. Huom! Palkinnon luovutuksessa varmistetaan, että voittaja on POASin asukas! Kuvia voi jakaa Instagramissa hastageilla #poaskoti ja #kranssikisa tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi 25.11.2018 asti.
 • POASin raati valitsee kuvista 3, joista avoimella äänestyksellä valitaan paras. Äänestää voi 26-30.11.2018 välillä, ja voittaja julkistetaan 3.12.2018. Äänestys tapahtuu POASin somessa, jossa kaikki 3 parasta kuvaa jaetaan. Äänestää voivat muutkin kuin POASin asukkaat.
 • Osallistujat luovuttavat POASille oikeuden käyttää kisassa jaettuja kuvia omissa somekanavissaan ja nettisivuilla. Osallistumalla kisaan osallistuja antaa suostumuksen nimensä/nimimerkkinsä ilmoittamiseen arvontasivulla, mikäli osallistuja voittaa.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee kilpailuun useampi osallistuminen, jonka sisältö toistaa itseään, POASilla on oikeus ottaa kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta huomioon.

Palkinnot:

 • Palkintona parhaaksi kranssiksi valitulle on 100 euron arvoinen lahjakortti
 • Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 2 kpl Finnkinon leffa- ja herkkulippuja.
 • POAS ei sitoudu lähettämään palkintoa vaan voittajan tulee noutaa palkinto toimistoltamme osoitteesta Sorsapuisto 1, 33900 Tampere, toimiston aukiolojen mukaisesti.
 • Järjestäjä tiedottaa voittajalle voitosta vastaamalla Instagramin kommenttiketjuun ja merkitsemällä voittajan kommenttiin, tai mikäli voittaja on lähettänyt kuvansa sähköpostilla, ilmoitetaan voittajalle sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 arkipäivän sisällä palkinnon voittajan julkistamisen jälkeen, palkinto jaetaan seuraavaksi ääniä saadulle henkilölle.

    Tietosuoja ja muut ohjeet:

 • Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja voittajan tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kisan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram ja Facebook kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa, eikä siirtää toiselle henkilölle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.