World Cleanup Day 15.9.2018

World Cleanup Day 15.9.2018 – osallistu talkoisiin!

POAS haluaa kannustaa asukkaitaan ja kaikkia Tampereella asuvia pitämään huolta kotiensa pihoista ja lähialueista. Tule mukaan siivoustalkoisiin 15.9.2018!

World Cleanup Day kokoaa ihmiset ympäri maailman toimimaan puhtaamman ympäristön puolesta! Osallistu maailman siisteimpään päivään siivoamalla yhdessä 150 eri maiden asukkaiden kanssa!

Roskien jättäminen luontoon on iso ongelma useissa maissa, kuten myös Suomessa. Roskaa ja etenkin muovia päätyy suuria määriä vesistöihin ja meriin joka päivä.

”Jos nykymeno jatkuu, on merissä vuoteen 2050 mennessä enemmän muoviroskaa kuin kaloja.”  -lähde www.worldcleanupday.fi

World Cleanup Day haastaa pohtimaan, kuinka kierrättää tehokkaammin ja miten omaa muovin käyttöä voi vähentää.

Omaa muovin kulutustaan voi vähentää monin tavoin, kuten jättämällä muovikassin ostamatta kauppareissulla ja valitsemalla muoviin pakkaamattomia tuotteita. Muoviset mehupillit kannattaa jättää suosiolla kauppaan. Muovit kannattaa myös kierrättää Suomen Pakkauskierrätys RINKI ekopisteissä, joissa kerätään muovia. Lähimmän pisteen löydät täältä.

Tärkeää on kuitenkin huolehtia, että jo luontoon päätyneet roskat ja muovit kerätään myös pois ja kierrätetään oikein.

World Cleanup Day järjestetään lauantaina 15.9.2018. POAS kannustaa asukkaitaan ja muita tamperelaisia osallistumaan siivoustalkoisiin. Jaa kuva siivoustalkoisiin osallistumisestasi Facebookissa tai Instagramissa hastageilla #poaskoti #campusravita ja #WorldCleanupDay . Kaikkien kuvan 15.9.2018 jakaneiden kesken arvotaan Campusravitan 100 euron lahjakortti!

Lue lisää: www.worldcleanupday.fi ja www.worldcleanupday.org

 

#poaskoti #campusravita #ilmastotalkoot #WorldCleanupDay #InSupportOfWCD #UnitedForACleanPlanet #maailmansiivouspäivä