Print in City -tulostuspalvelu Insinöörinkadulla

Tulosta, skannaa tai kopioi oman kotisi välittömässä läheisyydessä!

POAS on käynnistänyt Print In City -tulostuspalvelun pilotin yhteistyössä Canon Oy:n kanssa. Uusi konsepti tekee tulostamisesta mutkatonta ja helppoa. Kohteseemme Insinöörinkatu 19 on viime viikolla asennettu “Tulosta, skannaa, kopioi” – periaatteen mukaisesti toimiva tulostin, joka on kaikkien asukkaiden käytössä.

Ennen käyntiään tulostuspisteessä asiakas lataa verkkoselaimen tai puhelimen kautta haluamansa tulosteet tulostusjonoon ja maksaa ne verkossa. Tämän jälkeen asiakas voi hakea verkossa tilaamansa tulosteet kotitalonsa yhteisten tilojen tulostuspisteestä vapauttamalla oman tulostusjononsa opiskelijakortilla, kirjastokortilla tai vastaavalla tunnistautumismekanismilla. Tulostuspisteessä voi tulostaa pdf-tiedostoja värillisenä ja mustavalkoisena tulostuskokojen A3 ja A4 välillä. Myös skannaus ja kopiointi on mahdollista.

Lue lisää Print In City palvelusta. Voit myös katsoa ohjeet tästä.

Edit: Artikkelia muokattu 21.6.2018: Artikkelikuva muutettu