Äänestä parasta lemmikkikuvaa!

Äänestä ja voita POASin kesäsetti! Paras kuva voittaa 100 euron lahjakortin eläinklinikka Timanttiin! Lahjakortilla voi ostaa sekä palveluja, että tuotteita 31.12.2018 asti.

POASin lemmikkikuvakisan äänestykseen on valittu 3 parasta kuvaa. Kuvia sai lähettää 31.5 saakka ja niitä tuli useita, sekä Instagramissa, että sähköpostilla. Lähetettyjen kuvien joukosta POASin raati valitsi 3 parasta avoimeen äänestykseen!

Parhaiden kuvien valinta oli vaikeaa, sillä kuvien joukossa oli toinen toistaan suloisempia ja hauskempia lemmikkikuvia. Kuvia valitessa kiinnitettiin huomiota muun muassa niiden persoonallisuuteen ja söpöyteen ja kuvakulmaan. POAS kiittää kaikkia osallistuneita!

Kolmen parhaan joukkoon valittiin

1. Saaran kilpikonna 

2. Janikan kissa

3. Romeo koira

Äänestysohjeet:

Äänestää voit 8.6.2018 klo 23.59 saakka. Äänestää voit seuraavasti:

 • Kommentoi POASin lemmikkikuvakisapäivitykseen mitä kuvista äänestät. Päivitykset löydät Facebookista ja Instagramista. (Fb: Pirkan Opiskelija-asunnot – POAS ja Ig: @poaskoti)tai
 • Lähetä sähköpostia osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi ja kerro mitä kuvista äänestät.
  (1. kilpikonna, 2.kissa, 3.koira)

Äänestää voi kerran ja myös muutkin kuin POASin asukkaat saavat äänestää. Kaikki äänet lasketaan yhteen ja voittaja julkistetaan 11.6.2018. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan POAS kesäsetti ja paras kuva voittaa 100 euron lahjakortin eläinklinikka Timanttiin!

Tarkemmat säännöt, ohjeet ja palkinnot:

Kisan kulku:

 • Lemmikkikuvakisaan voivat osallistua kaikki POASin asukkaat, joilla on lemmikki. Huom! Palkinnon luovutuksessa varmistetaan, että voittaja on POASin asukas! Kuvia voi jakaa Instagramissa tägeillä #poaskoti ja #lemmikkikuva tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi 31.5 asti.
 • POASin raati valitsee kuvista 3, joista avoimella äänestyksellä valitaan paras. Äänestää voi 4-8.6.2018 välillä, ja voittaja julkistetaan 11.6.2018. Äänestys tapahtuu POASin somessa, jossa kaikki 3 parasta kuvaa jaetaan. Äänestää voivat muutkin kuin POASin asukkaat.
 • Osallistujat luovuttavat POASille oikeuden käyttää kisassa jaettuja kuvia omissa somekanavissaan ja nettisivuilla. Osallistumalla kisaan osallistuja antaa suostumuksen nimensä/nimimerkkinsä ilmoittamiseen arvontasivulla, mikäli osallistuja voittaa.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee kilpailuun useampi osallistuminen, jonka sisältö toistaa itseään, POASilla on oikeus ottaa kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta mukaan.

Palkinnot:

 • Palkintona parhaan kuvan lähettäneelle on 100 euron arvoinen lahjakortti Eläinklinikka Timanttiin, jolla voi ostaa klinikan tuotteita tai palveluita. Eläinklinikka sijaitsee osoitteessa Leirintäkatu 2, 33900 Tampere. Lahjakortti on käytettävissä palveluihin tai tuoteostoihin 31.12.2018 saakka. Eläinklinikka Timantti
 • Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan POASin kesäsetti.
 • POAS ei sitoudu lähettämään palkintoa vaan voittajan tulee noutaa palkinto toimistoltamme osoitteesta Sorsapuisto 1, 33900 Tampere, toimiston aukiolojen mukaisesti.
 • Järjestäjä tiedottaa voittajalle voitosta vastaamalla Instagramin kommenttiketjuun ja merkitsemällä voittajan kommenttiin, tai mikäli voittaja on lähettänyt kuvansa sähköpostilla, ilmoitetaan voittajalle sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 arkipäivän sisällä palkinnon voittajan julkistamisen jälkeen, palkinto jaetaan seuraavaksi ääniä saadulle henkilölle.

    Tietosuoja ja muut ohjeet:

 • Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja voittajan tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kisan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa, eikä siirtää toiselle henkilölle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.