Lemmikkikuvakisa POASin asukkaille!

Löytyykö kotoa suloinen karvaturri, kilpikonna tai vaikkapa kultakala? Osallistu POASin lemmikkikuvakisaan Instagramissa! Voittajalle on luvassa 100 euron arvoinen lahjakortti Eläinklinikka Timanttiin, jonka voi käyttää sekä tuotteisiin, että palveluihin 31.12.2018 saakka.

Vinkkaathan kisasta myös muille POASin asukkaille!

Osallistu kisaan näin:

Ota kuva lemmikistäsi:

 • jaa se Instagramissa #poaskoti ja #lemmikkikuva (huomaathan, että Instagram tilisi tulee olla julkinen, että löydämme kuvan)

tai

 • lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi

Kuvia voivat POASin asukkaat jakaa tai lähettää 31.5 saakka. POASin raati valitsee kuvista 3 parasta ja avoimella äänestyksellä eniten ääniä saanut voittaa palkinnon. Äänestää voivat muutkin kuin POASin asukkaat ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan POASin kesäsetti. Äänestys tapahtuu viikolla 23 ja äänestää voi 4-8.6.2018 POASin sosiaalisessa mediassa. Tarkemmat ohjeet ilmoitetaan äänestyksen alkaessa POASin sosiaalisessa mediassa.

Osallistumalla kisaan lähettämällä tai jakamalla kuvan, tai äänestämällä hyväksyt seuraavat ohjeet ja säännöt. Tutustu niihin siis huolella. Lähetettyjä tai jaettuja kuvia käytetään kisan aikana POASin sivuilla ja somessa kisaan liittyvässä markkinoinnissa ja tiedotuksessa.

Säännöt, ohjeet ja palkinnot:

Kisan kulku:

 • Lemmikkikuvakisaan voivat osallistua kaikki POASin asukkaat, joilla on lemmikki. Huom! Palkinnon luovutuksessa varmistetaan, että voittaja on POASin asukas! Kuvia voi jakaa Instagramissa tägeillä #poaskoti ja #lemmikkikuva tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen leena.korteniemi@poas.fi 31.5 asti.
 • POASin raati valitsee kuvista 3, joista avoimella äänestyksellä valitaan paras. Äänestää voi 4-8.6.2018 välillä, ja voittaja julkistetaan 11.6.2018. Äänestys tapahtuu POASin somessa, jossa kaikki 3 parasta kuvaa jaetaan. Äänestää voivat muutkin kuin POASin asukkaat.
 • Osallistujat luovuttavat POASille oikeuden käyttää kisassa jaettuja kuvia omissa somekanavissaan ja nettisivuilla. Osallistumalla kisaan osallistuja antaa suostumuksen nimensä/nimimerkkinsä ilmoittamiseen arvontasivulla, mikäli osallistuja voittaa.
 • Jos yhdeltä osallistujalta tulee kilpailuun useampi osallistuminen, jonka sisältö toistaa itseään, POASilla on oikeus ottaa kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta mukaan.

Palkinnot:

 • Palkintona parhaan kuvan lähettäneelle on 100 euron arvoinen lahjakortti Eläinklinikka Timanttiin, jolla voi ostaa klinikan tuotteita tai palveluita. Eläinklinikka sijaitsee osoitteessa Leirintäkatu 2, 33900 Tampere. Lahjakortti on käytettävissä palveluihin tai tuoteostoihin 31.12.2018 saakka. Eläinklinikka Timantti
 • Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan POASin kesäsetti.
 • POAS ei sitoudu lähettämään palkintoa vaan voittajan tulee noutaa palkinto toimistoltamme osoitteesta Sorsapuisto 1, 33900 Tampere, toimiston aukiolojen mukaisesti.
 • Järjestäjä tiedottaa voittajalle voitosta vastaamalla Instagramin kommenttiketjuun ja merkitsemällä voittajan kommenttiin, tai mikäli voittaja on lähettänyt kuvansa sähköpostilla, ilmoitetaan voittajalle sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 arkipäivän sisällä palkinnon voittajan julkistamisen jälkeen, palkinto jaetaan seuraavaksi ääniä saadulle henkilölle.

    Tietosuoja ja muut ohjeet:

 • Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja voittajan tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kisan päätyttyä.
 • Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa, eikä siirtää toiselle henkilölle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.